Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokochalem dziwke...

Polecane posty

Gość gość

I jak zyc???ona zero uczuc.Liczy sie dla niej tylko nowa przygoda.Wiec jak zyc.Nie chce mi przejsc i nie umiem.Czuje ze przegralem zycie.I nie...to nie jest d***** co bierze kase za sex.To dziewczyna ktora ma meza i dziecko.Skrecila mnie na maxa.A ja probowalem sie bronic.Nie...do niczego miedzy nami nie doszlo.Qrwa jaki jestem nieszczesliwy!!!Poswiecilem dla niej prawie wszystko.Ale ona jako jedyna potrafila sprawic ze cos poczulem do kobiety.I gdy myslalem ze wszystko robie dla niej ona olala mnie.Qrwa...po co mi to zrobila???po co???powinna mnie zostawic w spokoju jezeli wiedziala ze wiele dla nirj zrobie.Ale nie,ona szls dalej az zobaczyla ze sprawy zaszly za daleko i zwiala...poprostu zostawila mnie z tym wszystkim samego a ja teraz przechodze pieklo...i juz nigdy nie zaufam kobiecie...nigdy...wy wszystkie jestescie swinie...s*******ac...

Gość gość
Po co wchodziłeś w relacje z zajęta kobietą? Mało to jest wolnych uczuciowych kobiet? Teraz w złości jedziesz po wszystkich tylko dlatego, że sam źle wybrałeś. Zacznij dokonywać mądrych wyborów to nie będziesz płakał.

Gość gość
Nie chcialem wchodzic w ta relacje!!! To ona sie o to postarala!!! Zaznacze tu ze tez byoem zajety I to dosyc mocno...I co qrwa??? Po co ona mi to zrobila??? No po co??? To bez sensu...zebym chociaz zaszexl jej za skore kiedys ape ja ja znam zaledwie dwa lata I wszystko zaczelo sie odrazu jak ja poznalem...to ona mnie zdobywala na poczatku...I chociaz sie przed tym bronilem to udalo sie jej...I poco to robila??? Zeby na koncu mnie olac!!!???!!! Gdzie ta kobieca wyrozumialosc??? Po co mi to zrobila??? Nic nie czaje...

Gość gość
Nie chcialem wchodzic w ta relacje!!! To ona sie o to postarala!!! Zaznacze tu ze tez byoem zajety I to dosyc mocno...I co qrwa??? Po co ona mi to zrobila??? No po co??? To bez sensu...zebym chociaz zaszexl jej za skore kiedys ape ja ja znam zaledwie dwa lata I wszystko zaczelo sie odrazu jak ja poznalem...to ona mnie zdobywala na poczatku...I chociaz sie przed tym bronilem to udalo sie jej...I poco to robila??? Zeby na koncu mnie olac!!!???!!! Gdzie ta kobieca wyrozumialosc??? Po co mi to zrobila??? Nic nie czaje...

Gość Beavis and Butthead
kup karnet dozywotni, wyjdzie taniej

Gość gość
oj ty biedna męska kurefko , gorszego frajera nie czytałam :D:D:D :) łajdaczysko ,polski *****cz akysz

Gość gość
Nie chcialem wchodzic w ta relacje!!! To ona sie o to postarala!!! Zaznacze tu ze tez byoem zajety I to dosyc mocno...I co qrwa??? Po co ona mi to zrobila??? No po co??? x Spuściłeś w kanał jakaś fajna dziewczynę dla wyrachowanej zajętej laski , hahahah a teraz płaczesz , ze karma wróciła ;) Idiota

Gość gość
Nie dostęp ze jestes żałosna oferma to jeszcze nie masz godności.. jak sk***iles się Z podobną tobie to nie jecz!!! Szukaj nadal wsrod dziwek a na pewno bedziesz szczesliwy... jak chcesz inaczej to musisz sie zmienić . Nie dlatego że tak wypada ale z potrzeby serca.. to nie jest zadanie dla frajerów więc będziesz wegetowal :)

Gość gość
Mało to jest wolnych uczuciowych kobiet? x Nie ma takich dzisiaj już:(

Gość gość
są ! ja jestem :) :( bardzo uczuciowa ,lecz faceci wola przebojowe takie szmaty bezwstydne ! i tyle

Gość gość
Mam dokładnie ta sama sytuacje sama mnie zdobywala, dwa lata a później olala mnie, chociaż ja też byłem temu winny.. no ale wiem jak to boli. Z tym że moja nie miała dzieci i dziaka bym ja nie nazwal bo rozumiem jej powód ale boli tak samo.

Gość gość
a ty pewnie święty i niewinny bo całemu złu winne te podłe baby

Gość gość
hahahaha, nie płacz krzysiu :D