Sabina94 0 Napisano Październik 29, 2015 Witam. Pierwszego dnia dni płodnych kochałam się z facetem zabezpieczając się prezerwatywą. Po stosunku miał mokre podbrzusze :( sperma jednak znajdowała się w zbiorniczku, więc dlaczego miał wilgotne podbrzusze? Dodam, że po wytrysku "pchnął" jeszcze kilka razy ale myślę, że nie ma możliwości cofnięcia się nasienia, skoro zbiorniczek był pełen. Proszę o odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabina94 0 Napisano Październik 29, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 Idź do szkoły a potem się du/pcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 trzeba było polizać, wiedziałabyś, czy to pot czy sperma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabina94 0 Napisano Październik 29, 2015 brak słów na twoje odpowiedzi- "gościu" , ale spodziewałam się tego... Jednak proszę o poważne odpowiedzi innych osób, co sądzą na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 Spocil sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 Przy pompowaniu tłok wyskoczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 Ale jesteście zabawni. Brawo! Dziewczyna pyta poważnie, a wy sobie zarty robicie.. A może po prostu to śluz który wytwarza kobieta w czasie stosunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2015 Dziewczyna się du/pczyła a szuka znachorów.Niech na przyszły raz zaprosi kibiców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach