Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty typu glany

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się aby na tegoroczną zimę (i w zasadzie jesień i wiosnę) kupić glany. Z drugiej strony rekcje ludzie są czasami dziwne.... Sama nie wiem. W sumie to mam to w nosie :)

Gość gość
Boże ty bądz kobietą choćby sama dla siebie już nie mówiąc o tym co ludzie powiedzą .

Gość gość
Kupuj, najlepsze obuwie zimowe ; P Ja noszę od 5 lat już. Oczywiście nie zawsze, mam też jakieś elegancie kozaczki i wogóle. Ale glany naprawdę są wygodne i sprawdzają się w zimie. Nie przemakają, jest mniejsze ryzyko że się poślizgniesz. I tak wogóle, jakie reakcje ludzi? Bo ja się z żadnymi dziwnymi nie spotkałam jeszcze

Gość gość
Kupuj i tak sa teraz modne :)

Gość milka2233
Kupuj spokojnie. Glany zawsze były w modzie.Poza tym są to bardzo wygodne buty zimą. Niekoniecznie na duży śnieg ale jak kupisz sobie porządne glany skórzane to niestraszny im deszcz ani chlapa ani lód bo mają grubą podeszwę oraz są skórzane tak więc nie przemakają. Sama mam kilka par butów zimowych eleganckich ale najczęściej śmigam właśnie w glanach bo jest mi w nich po prostu najwygodniej. I nie patrz sie na to co myślą inni ale kupuj buty dla siebie. Wybiesz sobie buty polskiej produkcji bo takie są najlepsze. Zerknij sobietutaj" http://www.butyotmet.pl/glany-damskie - masz tutaj producenta.