Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to juz skurcze?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 38 tc jakas godzine temu zaczelo mnie bolec podbrzusze, w sumie jak na okres, samo podbrzusze. Nie czuje twardnienia brzucha ani nic takiego tylko ten bol, jest ciagly nie raz tylko na chwile slabnie i zaraz znowu boli mocniej. Ktoras z was tak miala ? Czy to juz? Dodam ze 4 lis mam planowana cesarke ze wzgl na ulozenie malucha

Gość gość
Nie mam pojęcia ja dzień przed terminem wieczorem dostałam skurczy pomogła kąpiel i pojechałam do szpitala niepotrzebnie urodziłam na drugi dzień popołudniu

Gość gość
Kurcze, ale sie boje. Pierwszy porod zaczal sie odejsciem wod, i potem juz skurcze co raz mocniejsze co 2 min a teraz sama nie ogarniam.

Gość H helix
Ja jak dostałam takich powtarzających się bóli jak na okres, to za kilka godzin urodziłam. Lepiej jedź do szpitala, niech Cię zbada lekarz. Może trzeba będzie tą cesarkę przyspieszyć :)

Gość H helix
Aha, mnie też żadne wody nie odeszły wcześniej. Dopiero w szpitalu, jak już zaraz miały być parte, położna pęcherz przebiła. I nie martw się, jeśli to już, bo dla dziecka lepiej jest, kiedy akcja porodowa się rozpocznie naturalnie, nawet gdy ma być wyjęty przez cięcie, bo hormony porodowe trochę lepiej go przygotowują do przyjścia na świat niż takie nagłe wyciągnięcie bez zapowiedzi. Trzymam kciuki :)