Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja szyja

Polecane posty

Gość gość

Na ile lat wygladam ze zdjecia? I czy mija szyja jest krotka? Co ogolnie o niej myslicie? Jakies uwagi dodatkowe? Martwia mnie te kreski. Jak moge je zlikwidowac? http://www.tinypic.pl/kroeb79xmm77

Gość gość
Nawet gdyby ta szyja byla krotka (nie wchodze w linki podejrzane) to co ? Przejmujesz sie tym czego nie mozna zmienic? Bzdura

Gość gość
Kurczę , na poczatku w ogóle nie zauwazylam , dopiero jak sie przyjrzalam to cos tam widac.. moze cos jest w tej tarczycy? Znam kilka osob z tarczyca i też mają takie kreski.. chociaż ja badamy co roku tej i jest ok ale może trzeba jakieś inne badania zrobić. Ps ładna jesteś ;) nie boisz się wstawiać fotki na tym forum ?

Gość gość
Badam tsh* To* Pisze z tel wybacz bledy :)

Gość gość
Też mam paski a nie mam tarczycy. Po prostu skóra się starzeje.Kręcisz całe życie głową w lewo i prawo i ma prawo się skóra pomarszczyć.Nie młodniejesz przecież tylko się starzejesz jak każdy

Gość gość
Racja ale nie jestem w gruncie rzeczy taka Stara... te zmarszczki mam od 9lat..a mam 21

Gość gość
Him a Ty leczysz ta tarczyce? I jakie badania robisz oprocz tsh

u endokrynologa byłam w marcu, jak dobrze pamiętam to tsh wynosiło 24 więc ledwo przekraczało normę dlatego leków nie biorę, ale zawsze mam na jesien najwyższe i gorzej się czuję, łapię doły, sucha skóra, wypadanie włosów i tycie... natomiast druga sprawa jest taka że w prawym płacie mam płynne torbiele, robiłam biopsje 3 lata temu i nie było w nich zmian nowotworowych, torbielki są cały czas a 2 torbiele się wchłaniają od czasu do czasu jednak był moment że jeden miał 5 cm a drugi 2cm i 3mm, trochę to olewam bo nienawidzę jeździć po lekarzach ale wezmę jutro poproszę internistę o skierowanie na tsh i może zrobię ww wtorek jak będzie źle to pojadę do endokrynologa.