Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palenie papierosów w domu.

Polecane posty

Gość gość

Paliłam ok 3 lata, udało mi się rzucić :) Jestem z Siebie mega dumna. Dym z papierosa zaczął mi strasznie przeszkadzać, gdy w tym siedze zaczyna boleć mnie głowa, aż na wymioty mnie bierze, teraz nie wiem jak mogłam palić. Problem polega na tym, że u mnie w domu dwie osoby palą, a mieszkanie jest 3 pokoje, kuchnia łazienka, wszędzie jest wiecznie nadymione, jedynie w moim pokoju mam spokój. Moja rodzina nie zamierza zaprzestać palić w domu, bo nie bardzo ich obchodzi fakt, że mi to przeszkadza. W domu papierosy nie gasna, masakra jakaś. Nie stać mnie póki co żeby wyprowadzić się na swoje więc to odpada musze w tym siedzieć i to wdychać.

Gość gość
Współczuje, ja jak przechodze gdzieś na ulicy i stoi jakąs grupka osób palących to nie wytrzymuje a co dopiero w domu tak jarać.

Gość gość
Tylko patologiczne rodziny palą w domu!!!

Gość gość
a ja palę w domu, jak jest ciepło to wychodzę na balkon, a jak zimno to jaram w domu, raczej w mieszkaniu. To moje mieszkanie i robie w nim to na co mam ochotę, więc jeśli kupisz sobie swoje własne też będziesz robić to na co masz ochotę i wtedy będziesz mogła zabronić palenia, puki co musisz się męczyć, bo nie zabronisz palaczowi palić we własnym m

Gość Zaratka
Ja nie palę i nie wyobrażam sobie tego! ie chciałabym też aby moi goście u mnie palili nawet w łazience, która czeka na remont! Co do łazienki dobrze urządzonej, sądzicie, że warto sugerować się tego typu artykułami- http://modaija.pl/w-twojej-lazience-wciaz-brakuje-miejsca-zobacz-co-radza-eksperci/ i podpowiedziami specjalistów, czy lepiej wykonać taki remont wg. własnego uznania?