Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawa przesmaczna

Co do tej sukienki w zimę? Proszę o poradę bardziej rozgarniętych modowo

Polecane posty

Gość Truskawa przesmaczna

Chciałabym nosić białą letnią sukienkę w chabrowe kwiaty w zimę i mam problem co do niej założyć. Czarne leginsy i botki? Rajstopy i kozaki? Jeśli tak to jakie rajstopy/leginsy? Mam chabrowe botki, chyba będą pasować? Sukienka jest w tym typie: http://olx.pl/oferta/biala-sukienka-w-chabrowe-kwiaty-CID87-IDclXCL.html#4c29a57f79

Gość gość
Właściwie to do takiej sukienki nie pasują ciężkie buty, grube rajstopy itd. Raczej zachowaj ją sobie na cieplejsze dni, kiedy można założyć cienkie rajstopy i pantofle.

Wszystko zależy od tego jaki masz styl. Ja zdecydowanie założyłabym jakieś fajne kryjące czarne rajstopy. A co do koloru butów to też myślę kwestia gustu. Do całości fajnie by wyglądał jakiś taliowany karmelowy płaszczyk.

Ta sukienka jest za letnia by zestawiać ją z czarnymi grubymi rajstopami. Mi to kompletnie nie pasuje.

Czarne legginsy lub kryjące gładkie rajstopy, czarna gładka bluzka z długimi rękawami pod spodem i na sukienkę jasnoróżowy dłuższy sweter, lub np. ponczo, najlepiej z kieszeniami http://www.balladine.com/swetry-9-k. Do tego glany lub botki :)

Izulka2112 dziś dokładnie. Mnie również tu rajstopy nie pasują. Legginsy też odpadają. Odłóż ją lepiej na półkę niech poczeka na lato. Taka sukienka tylko z odkrytymi nogami

Gość gość
Jak już pisały dziewczyny wcześniej, ta sukienka jest na cieplejsze dni. Z pewnością nie będą do niej pasować grube rajstopy, czy też jakieś zimowe buty typu botki lub kozaki.