Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ściągacie napletek niemowlakowi?

Polecane posty

Gość gość
naciągałam, kazał pediatra , syn miał tez operację na przepukinę w wieku 1 roku i chirurg też kazał naciągać.

Gość gość
16.58 brawo! I o to chodzi. Dokladnie moj syn jak jest bez pieluchy to sam sobie majstruje w kapieli i wtedy sama widze ze napletek delikatnie sie odkleja. Ja nie ruszam.

Gość gość
Wiecie co wy mnie wkurzacie. I to jest właśnie ta posrana polityka międzyludzka. Najpierw robi sie matkom pranie mózgu jeszcze jak są w ciąży że po urodzeniu chłopca pojawi się jakaś problematyka napletka, że w związku z tym trzeba naciągać napletek bo jak nie to sie zrobi stulejka, człowiek zdezorientowany, zaniepokojony "ale o co chodzi ?", no ale dobra jak sie radzi tak sie robi. A potem po fakcie się robi nagle z matek głupie zboczone idiotki i usiłuje ośmieszyć przez używanie określenia "majstruje przy napletku". Takie właśnie uroki życia w społeczeństwie. Nieważne co matka robi jak ściąga i dziecko będzie mieć stulejkę to jej wina bo ściągała. Jak matka nie ściąga i dziecko będzie mieć stulejkę to też będzie jej wina bo widać nie ściągała. A idźcie w .uj z tymi radami.