Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z Bogiem lepiej .

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś nie było wokół mnie Boga . Teraz się modlę codziennie i wyczuwam jego obecność . Bóg pomaga przetrwać nawet najcięższe chwile . I to jest piękne .

Gość gość
gość dziś cieszę razem z Tobą :) Na youtub jest kanał Dotyk Boga. Piękne tam są świadectwa nawróceń i uzdrowień i wiele innych działań Ojca Niebieskiego. Wiara to podstawa :)

Gość gość
Dziękuję za informacje . Bardzo chętnie sobie obejrzę .

Gość gość
też trwam przy NIM ale szatan często próbuje mnie od Niego oddzielić

Gość gość
Gratuluję że nie płyniesz z prądem tego zepsutego świata.

Gość gość
Ja piłem dużo alkoholu , jezdzilem na d***** ale się nawróciłem . Dlaczego ? . Bo życie mnie do tego zmusilo . Teraz modlę się codziennie i wyczuwam obecność Boga . Bóg mnie nie opuścił w ciężkich chwilach za mu chwała .

Gość gość
W jaki sposób życie Cię zmusiło, jeśli możemy zapytać?..

Gość gość
Nawet jeśli ci się wydaje ,że cię opuścił, to on jest, trwa. Tylko czasem ciężko Go usłyszeć.

Gość gość
Popełniłem przestępstwo . Nie wiedziałem ze to jest przestępstwo i moje życie zawaliłO się całkowicie . Pojawiły się strach i niepewność . Zacząłem szukać pomocy u Boga i ja odnalazłem .

Gość gość
Bóg potrafi ze zła wyprowadzić dobro.

Gość Taki_jeden_964
Kiedyś nie było wokół mnie Boga . Teraz się modlę codziennie i wyczuwam jego obecność . Bóg pomaga przetrwać nawet najcięższe chwile . I to jest piękne . xxxxx Nie wierzę w to ale cieszę się, że tobie się udało.

Gość gość
Oglądałeś piotra stępniach chyba i artur ciecierski. Nie jestem pewna nazwisk. Ale na yt jest cykl o nawróceniach przestępców.

Gość gość
Może dopuścił na Ciebie ten grzech i wszystkie konsekwencje tylko po to byś się nawrócił i był blisko Niego.

Gość gość
Prawdopodobnie wyjadę stąd żeby mieć czysta kartę . Zycie potrafi być brutalne . Mało kto powie ale juz więcej tak nie rób . Wybaczam Ci . Tylko Cie zdepcza bo nie wiedziałeś ze to przestępstwo .Chce mieć normalne zycie . Kochać i być kochanym . Dlatego wyjeżdżam stąd gdzie mieszkam obecnie .

Gość gość
Tak lepeij , nowa karta. Ludzie potrafią zaszczuć. Szukaj swojej drogi, żyj z Bogiem i najważniejsze, że masz chęć zmiany na lepsze.

Gość gość
Niektórzy ludzie potrafią być okropni . Do tego czarna magia jest jeszcze na mnie stosowana . Ale jest coraz lepiej bo bylem u księdza egzorcysty . Ktoś chciał mnie wykończyć . Tez nie wierzyłem w czarna magie . Ale to doświadczyłem i nieraz jeszcze ale już w sposób lżejszy doświadczam . Wiem ze niektórzy ludzie by mnie wykończył . Musze stąd wyjechać . Zycie sobie w normalny sposób ułożyć .

Gość gość
Bo z Bogiem jest znacznie lepiej .

Gość gość
Z Bogiem jest lepiej i bardziej po drodze niż z diabłem i jego sztuczkami.

Gość gość
martyna cieszę się, i tak to był cud. Doświadczyłaś łaski.

droga do Boga jest daleka:) trzeba naprawde duzo przejsc ,by dostac sie do niego :)tzw nieba :)))nie wystarczy sie modlic ,byc dobrym czlowiekiem:)) trzeba Boga kochac calym soba byc calkowicie jemu oddanym bez jakichkolwiek grzechow ,poslusznym calym soba !:)co realnie jest niemozliwe :)nie do zrobienia przez zwyklego czlowieka.