Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaion2zaz

ja, on i zazdrość

Polecane posty

Gość onaion2zaz

jesteśmy razem 2 lata, dogadujemy się, kochamy, świetnie pasujemy do siebie, problem jednak jest w tym że jestem zazdrosna bo mam o kogo, a on nie ma powodu do zazdrości, bo ciągle albo jakaś była napisze albo nowa zacznie podrywać czy tez koleżanka wysyła mu buziaki, drażni mnie to, mimo iż on szybko kończy z nimi rozmowę, nie ogląda się za innymi, i nie jest żadna zainteresowany (co mi się akurat podoba) a te dziewczyny w większości są bardzo atrakcyjne, maja śliczną buzie i świetne ciało, więc mam o co i o kogo być zazdrosna, ale on również jest zaborczy choć nie ma do tego żadnego powodu, mężczyźni nie rozmawiają ze mną, traktują mnie jak powietrze, mój wygląd ich odpycha, ogólnie nie jestem osobą która może się podobać, może jednemu na miliard się spodobam (i tym jednym jest mój M), dlaczego więc jest zazdrosny jak nie ma o co?

Gość gość
chce sobie w ten sposób wmówić że jesteś ładna

Gość gość
A i Ty masz z tym taki problem? To może zapytaj swojego M o to...

Gość onaion2zaz
ma problem bo on robi się aż zbyt zaborczy, każdego dnia sie wypytuje czy z jakims nie gadałam, a jak tak to z kim, jak wyglądał co mówił, po czym siedzi obrażony jeśli z kimś gadałam nawet jeśli rozmawialiśmy o dziewczynie tego chłopaka i sie pytal co może kupić :o albo był zazdrosny o człowieka który mi pomógł otworzyć drzwi bo w nie umiem otwierać tych z IC - pociąg pośpieszny. nie wiem czemu jest zazdrosny jak nie ma ani o co ani o kogo :o możliwe że chce w ten sposób wmówić że jest z atrakcyjna dziewczyną - tak jak pisałeś gościu

Gość gość
wstydzi sie za ciebie dlatego wmawia sobie i innym ze mozesz sie podobac dlatego jest zazdrosny choc mimo tego ze widzi ze nie ma o co

Gość gość
Wybierz odpowiedź : 1. Zakompleksiony jest i niepewny, słabe poczucie własnej wartości, 2. Sam flirtuje i swoją miarą mierzy, jest zazdrosny, bo się obawia, że robisz tak samo, 3. Punkt 1 i 2 jednocześnie.

Gość onaion2zaz
napisze tak: jest pewny siebie, nie ma kompleksów, ale samoocene ma w normie, ani za wysoka - nie uważa się za jakieś bóstwo, ani za niskie nie rozczula sie nad soba, nie ma kompleksów tak jak pisałam nie zdradza mnie, bo nawet nie ma kiedy, w pracy jest tylko on jeden i jego szef, mieszkamy razem, prace ma 5 min drogi i przychodzi od razu po pracy, bardzo rzadko wychodzi z kolegami, a jak już to ze mną, a oni biora wtedy i swoje dziewczyny, na internecie pisze tylko z kolegami