Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ika13715

co zrobic ? pomóżcie

Polecane posty

Witam kochani potrzebuje waszej pomocy takze proszę o wszystkie rady, jestem z narzeczonym od 6 lat i mamy 3 letniego synka a także odwieczny problem jakim jest ślub. Mi odkąd pamiętam zawsze marzył się piękny ślub kościelny i huczne wesele dla calej rodziny a przyznam ze jest spora, natomiast mój partner najlepiej wziął by tylko ze świadkami ślub cywilny i do domu, o kościele nie chce słyszeć ze względu na księża jest do nich bardzo negatywnie nastawiony a jesli chodzi o wesele to ze tak powiem on jest raczej antyspoleczny wiec unika jakichkolwiek imprez. Na dzień dzisiejszy dogadaliśmy się ze zrobimy male przyjęcie tylko dla najbliższych wiec to mamy w sumie mniej więcej uzgodnione ale co z ślubem? Zalezy mi żeby później przystąpić do spowiedzi czy komuni i zyc w zgodzie z kościołem, ale mój narzeczony raczej się nie ugnie, co robic? Kochani pomóżcie..

Gość gość
Wiesz co,nie gniewaj sie ale takie rzeczy trzeba wczesniej ustalać.U mnie akurat ślub kościelny nie wchodził w grę i powiedziałam to wyraźnie mojemu teraz juz mężowi.Jemu w sumie bylo bez różnicy,chociaż troche jego babcia sie obrazila,bo ona strasznie kosciolkowa.Dla mnie jesteś troche hipokrytka,bo piszesz,ze ślub,komunia itp,a wg swojej religii żyjesz w grzechu.Wiec sorry ale dla mnie to hipokryzja.