Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dusia1313

Czy to moze byc ciaza???

Polecane posty

Gość Dusia1313

Witam :) Ostatnia miesiaczke mialam 21 wrzesnia,nastepna sie nie pojawila. Kochalismy sie z chlopakiem (stosunek przerywany). Brzuch pobolewa mnie jak na okres czasami zle sie czuje, myslicie ze to moze byc ciaza?? Bo moze tez to byc troche spowodowane stresem. Jutro mam wizyte u ginekologa ale nie wiem czy nie jest za wczesnie zeby cos zobaczyl gdyby to bylo jednak to.

Gość Dusia1313
Dodam ze jakies 5 miesievy temu leczylam sie na torbiel jajnika ale z okresem problemow nie bylo do tej pory. Cykl zazwyczaj 30-31 dni.

Gość gość
Moim zdaniem jesli jestes w ciazy ginekolok juz cos zobaczy A dlaczego nie zrobilas testu

Gość Dusia1313
Chyba dlatego ze w mojej miejscowosci nie ma apteki :) ale na szczescie mam ta wizyte u lekarza. Chociaz tez wolalabym juz miec zrobiony ten test i nie myslec tyle :p

Gość gość
Dusia to dobrze ze juz jutro czegos sie dowiesz :) Jak mozesz to daj znac co i jak tam wyszlo Pozdrawiam

Gość Dusia1313
Oczywiscie :) Troche boje sie ze to jednak znowu moze byc przyczyna tego jajnika a nie malenstwo :(

Gość gość
Glowa do gory i badz dobrej mysli :) Zycze Ci by to jednak byla ciaza :)

Gość Dusia1313
Miałam się pochwalić więc po wizycie u ginekologa okazało sie ze to jednak ciaza :) narazie tylko maly pecherzyk ale za dwa tyg kolejna kontrola :)

Gość gość
To teraz zapytaj faceta dlaczego nie zapanował nad własnym wytryskiem i cie zaplodnil, bo domyślam się że ciąża planowana nie jest. Mimo wszystko gratuluję!

Gość gość
Dusia gratuluje kochana i oby teraz malenstwo sie dobrze rozwijalo i roslo zdrowe :)

Gość gość
Jak można uprawiać przerywany seks? Dla mnie to jakaś masakra. Ciąża z tego może być, więc antykoncepcja żadna, a przyjemności też niewiele...