Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy doszło do zdrady?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu znalazłam u mojego partnera w zakładkach w telefonie dużo stron z portalu seks spotkań z okolic i profile dziewczyn z portalu fotka.. Wykręca się 2 kłamstwami zanim przyznał że on to przegladal... To był okres po narodzinach naszej córki... Ojcem był i jest wzorowym, ale w stosunku do mnie zrobił się obrzydliwy, chamski, czepliwy... Po tym co odkryłam w jego telefonie fakt stara się, ale nie ma już tego czegoś... Co było... Minęło już trochę czasu, a nie daje mi to spokoju... Mam tą myśl w głowie, że mógł mnie zdradzić... Nawet nie potrafił mi wytłumaczyć co tam szukał a tym bardziej co to robiło w zakładkach? Z tego co się orientuje w zakładki daje się coś z czego ma zamiar się korzystać... Eh nie wiem co mam myśleć

Gość gość
Nie wiem, ja wchodzę na takie stronki jako singiel a i tak się nie spotykam. W związku bym raczej nie wszedł, chyba że na chwile oglądnąć.

Gość gość
Eh Ale to było w zakładkach i z okolic... A naprawdę niczego mu nie powinno być brak w tym kierunku bo to on się wykręca zmęczeniem