Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o radę:(

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu znalazłam u mojego partnera w zakładkach w telefonie dużo stron z portalu seks spotkań z okolic i profile dziewczyn z portalu fotka.. Wykręca się 2 kłamstwami zanim przyznał że on to przegladal... To był okres po narodzinach naszej córki... Ojcem był i jest wzorowym, ale w stosunku do mnie zrobił się obrzydliwy, chamski, czepliwy... Po tym co odkryłam w jego telefonie fakt stara się, ale nie ma już tego czegoś... Co było... Minęło już trochę czasu, a nie daje mi to spokoju... Mam tą myśl w głowie, że mógł mnie zdradzić... Nawet nie potrafił mi wytłumaczyć co tam szukał a tym bardziej co to robiło w zakładkach? Z tego co się orientuje w zakładki daje się coś z czego ma zamiar się korzystać... Eh nie wiem co mam myśleć. Odrazu zaznaczam, że uwagi odemnie zawsze dużo dostaje... Naprawdę się starałam i staram.,a do spraw lozkowych to od narodzin dziecka ja muszę się prosić o seks... On ciągle zmęczony. Tak twierdzi...

Gość gość
Odrazu zaznaczam, że uwagi odemnie zawsze dużo dostaje... Naprawdę się starałam i staram. xxx no właśnie! może przestań na niego włazić i zachowywać się jak jego mamusia, co?