Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloowly

Obsesja na punkcie niechcianej ciąży

Polecane posty

Witajcie. Mam ogromny problem, który jest bardzo uciążliwy. Mam obsesje na punkcie ciąży.. po każdym stosunku, pytam 100 razy chłopaka " Czy wszystko dobrze ? " " Nic się nie stało ? " "Obiecujesz, przysięgasz, że wszystko będzie dobrze ? ".. po każdym stosunku biorę prysznic, myję miejsce intymmne na przemian to gorącą to zimną wodą. Mieszkam z rodzicami. Po kąpieli każdego dnia, nie ma opcji żebym wytarła miejsca intymnne ręcznikiem, który wisi na haczyku, czy lezy na zewnątrz. Zawsze wyciągam czysty ręcznik z szafki i po tysiąc razy sprawdzam czy nic na nim nie ma... ponadto zawsze jak biorę majtki, musz je wyjąc z suszarki, prosto z prania, przeprasować, sprawdzić czy aby na pewno nic na nich nie ma i dopiero założyć. Zachowuję się jakby plemniki latały w powietrzu, były wszędzie, boję się, że będą na moich ubraniach, na gąbce, która lezy pod prysznicem, na muszli klozetowej, WSZĘDZIE. Wiem, że dla niekórych może się to wydać śmieszne, ale dla mnie jest to potworne i uciążliwe.

Gość gość
idź do specjalisty po pomoc.

Gość gość
Powinnaś iść do psychologa, bo się zadreczysz.

Gość gość
zamiast swirowac, zacznij sie zabezpieczac

Gość gość
autorko mam dla ciebie super pewny sposób na twoje lęki. Nie rozkładać gir przed facetem