Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj wiersz autorski

Polecane posty

Gość gość

O Szydlo.zainspirowany tematami o Szydlo- straszydlo nieznanego mi autora ;) DO OCENY

Gość gość
A na imię mialas wlasnie Beata Prezydenckiej kampanii glowny szef. Marionetka w rekach Dudy i Lecha Brata Nielojalnosc wobec nich to wielki grzech. I dlatego jestes wierna jak pies Pluto Odbudowac Polske z ruin bardzo chcesz W reku trzymasz wiadro z farba i dluto Chcesz Premierem byc ale czy Ty wiesz? Czy pamietasz co bylo 8 lat temu Marcinkiewicz tez Premierem chwile byl. Nie podobalo sie to blizniakowi jednemu Jaro go zmienil i marzenia rozbil w pyl. Historia lubi sie powtarzac niestety Zaslepiona swiadomosci nie masz tej Ze do polityki nie nadaja sie kobiety Nim Cie osmiesza lepiej juz teraz wiej!

Gość gość
HiM nie wiedzialam, ze Ci sie spodoba ale dzieki. ;) jestem wierna fanka Twoich tematow ale tylko czytam nigdy nie komentuje.za duzo jadu w nic jest ;)

Gość gość
Nie płacz Ewka bo tu miejsca brak na twe babskie łzy.

Gość gość
Nie autorski tekst do piosenki Nie płacz Ewka o Nie płacz Ewka bo tu miejsca brak na twe babskie łzy po ulicy bieda, hula wiatr wśród rozbitych polski firm patrz peowcy śliczni prawdy sens roztrwonili w grach w półlitrówkach pustych SOS wysyłają w świat o Żegnam was, już wiem, nie załatwię wszystkich pilnych unijnych spraw idę tam, właśnie w tv gdzie czekają mnie Tam przyjaciół kilku mam od lat, do nich zawsze kłamie, dla nich gram Jeszcze raz żegnam was, nie spotkamy się o Proza partii to przyjaźni kat pęka cienka nić telewizor, meble, mały grat, oto marzeń szczyt Hej prorocy moi z gniewnych lat, obrastacie w tłuszcz już was w swoje szpony dopadł szmal, zdrada płynie z ust o Żegnam was, już wiem, nie załatwię wszystkich pilnych unijnych spraw idę tam, właśnie w tv gdzie czekają mnie Tam przyjaciół kilku mam od lat, do nich zawsze kłamie, dla nich gram Jeszcze raz żegnam was, nie spotkamy się o Żegnam was, już wiem, nie załatwię wszystkich pilnych unijnych spraw idę tam, właśnie w tv gdzie czekają mnie Tam przyjaciół kilku mam od lat, do nich zawsze kłamie, dla nich gram Jeszcze raz żegnam was, nie spotkamy się

Gość gość
Niech żyje Prawo i Sprawiedliwość. Precz z komuną!

Gość gość
Przeciez pis to gleboki ciemny prl ;)

Gość gość
Lewacy to postkomunisci. Na szczescie nie mają większości.