Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dariakret2709

pieczenie pochwy

Polecane posty

Gość dariakret2709

Kobietkii ! Od dłuższego czasu mam problem, który uprzyksza mi normalne funkcojowanie. Otóż, bardzo boli,szczypie, swędzi mnie pochwa i jej okolice, do takiego stopnia, że nie mogę się swobodnie poruszać, nie mówiąc już nic o bieganiu. Nie wiem co może być tego przyczyną, od 4 lat mam stałego partnera(jestem jego pierwsza dziewczyna wcześniej oboje wogole nie uprawialismy seksu!), nie chodzimy na basen itd wiec nie mam jak się zarazić bakteriami. Przeważnie gdy dochodziło do takich problemów, ustępowaly po 3 dniach max. Teraz, trwa to już miesiąc...stosuje mac clotrimazolum, ale to nie pomaga. Używam płynów do higieny intymnej - piecze wtedy jeszcze bardziej, ból niedoopisania, założę podpaske - również piecze. Gdy ból minie to na dzień max, na drugi znowu to samo. Kiedy próbuje kochać się z partnerem - nic z tego, nie może we mnie nawet "wejsc", gdyż bardzo mnie boli każdy najmniejszy ruch... Mam 19 lat, prowadzę zdrowy tryb życia. Bardzo proszę o pomoc. Nie daje sobie z tym już rady. Miała któraś z Was podobny problem?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować