Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hartonicki

Myślę o byłej dziewczynie

Polecane posty

Gość hartonicki

mam problem, non stop myślę o byłej dziewczynie choć jestem z inną. Skrzywdziłem moją ex i się rozstaliśmy. Bardzo źle się z tym czuje jest taką dobrą i uroczą dziewczyną a ja jej zrobiłem takie świństwo. Mimo wszystko mi wybaczyła i chce wrócić, a ja z jednej strony bym chciał bo nie jest mi obojętna a z drugiej nie wiem czy da się wszystko ułożyć po tym co się wydarzyło. Za daleko wszystko poszło. No jest jeszcze moja obecna dziewczyna. Kompletnie się pogubiłem nie wiem co robić

Gość gość
Zastanów się, co myślisz. Czy chcesz z nią być. Łatwiej zostać z obecną, ale to tylko tak na instynkt. Wybaczyła Ci, więc możesz wrócić.

Gość hartonicki
uzupełniając mój poprzedni wpis muszę koniecznie dodać, że właśnie zakąszam batonem z kociej kuwety:)

Gość hartonicki
jak to możliwe, przeciez mam hasło a tu jakiś podszywacz pieprzony. Zastanawiałem sie jest dla mnie wazna widze jak o mnie walczy choc to ja wyrządziłem jej krzywde. często mysle ze nam sie ułoży a z drugiej nie moge sobie tego wyobrazić po tym wszystkim

Gość hartonicki
0:01 -> człowieku, nie podszywaj się pode mnie!!! Wracając do tematu to była stwierdziła, że przesadzam z tym jedzeniem kupy i brzydko mi z buzi pachnie. Odkładam kasę na dentystę aby poleczyć moje pnioki, wtedy zabiorę się z pełną mocą za odzyskanie ex.

Gość gość
jak wrócisz do pierwszej, to bedziesz myslal o obecnej dziewczynie.

Gość gość
najlepiej żyj w trójkącie

Gość hartonicki
ja nie mogę co za durnie spać nie mogą tylko uprzykrzają komuś życie !!! Spadaj stąd palancie. No właśnie nie wiem tej obecnej chyba nie kocham ona była zaraz po rozstaniu z moją ex. Ale tez jest mi bliska i nie chce jej skrzywdzić wiem że się zakochała we mnie. Strasznie pokrecone to jest a ja nie wiem co robic

Gość gość
A dlaczego rozstales sie z ta byla? Ciezko doradzic nie znajac problemu. Jaki macie teraz kontakt? Od jak dawna go macie?

Gość gość
twoja obecna jest jedynie plasterkiem na smutek po poprzednim zwiazku, wiec tez ja krzywdzisz i oszukujesz dając jej nadzieję

Gość hartonicki
Obwieszczam niniejszym, że częste jedzenie kupy spowodowało u mnie schizofrenię i sam się pod siebie podszywam (tak, tak moi drodzy)

Gość hartonicki
w sumie powód naszego rozstania jest trudny do zinterpretowania przestaliśmy się dogadywać a ja spotykałem się juz z moja obecną. tyle tylko moge powiedziec na ten temat. Moja ex bardzo cierpiała i od samego poczatku probowała zebysmy znow byli razem to wszystko trwa juz ponad rok. Kontakt mamy caly czas od rozstania i widujemy sie tez czesto.

Gość gość
pitopanterka ma smak na kocie gownoz kuwety hihihi:-P

Gość hartonicki
i po co te głupie spamy ? założyłem temat nie po to przecież. Może ktoś podpowie mi jeszcze co powinienem zrobić?

Gość mlodaszalona24
Hej i jak sie potoczyło u Ciebie? Co wybrałeś? Masz jeszcze kontakt z byla? Wróciłeś do Niej? Moim zdaniem jeżeli o niej myślałeś będąc z inną to poprostu ją kochasz, być może zawitała do was monotonia, chciałeś cos zmienić i stąd też pogubiłeś się. Często warto walczyć ale obydwie strony muszą tego uczucia chcieć po co masz za 20 lat żałować ze nie wróciłeś? Nie odezwałeś sie a nadal o niej myślisz....