Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAPOMNIANY TYTUŁ KOMEDII.

Polecane posty

Gość gość

Hej, Przez totalny przypadek przypomniał mi się pewien film, niestety nie mogę ani przypomnieć sobie tytułu, ani aktorów. Proszę o pomoc. Jest to lekka komedia, niewiele pamiętam, ale nie mogę sobie przypomnieć, przekopałam internet i nic, może ktoś skojarzy... Mężczyzna wylatuje z rodzinnego domu do pracy ( agent FBI czy jakiś inny tajniak, w każdym razie w tajną misję czy coś, że nie mógł się skontaktować. ) Na lotnisku żegna jego Matka, którą jest samotną, bardzo grubą kobietą i zrozpaczoną z powodu wyjazdu syna. Pamiętaj fragment jak kobieta w dresie z batonikami i kawą siada pod ścianą na lotnisku i ktoś uznaję ją za bezdomną i wrzuca pieniądze do kawy. Później ukazane jest od razu kilka lat potem jak syn wraca do rodzinnego domu , idzie do ogrodu, a tam basen a nad basenem jakaś superlaską opala się na leżaku toples, nie poznaje jej a to jego matka! okazało się, że kobieta wygrała w jakimś konkursie czy coś super kasę, postanowiła się odchudzić i przejść operację plastyczną. Do mężczyzny dołącza jego narzeczona, później zaczynają się perypetie z matką (umawia się ona z młodszymi, z motocyklistą, uprawia dużo głośnego seksu ) synowi nie podoba się zachowanie matki. I nie pamiętam. Nawet nie wiem jaki jest główny wątek. Mam nadzieję, że ktoś skojarzy. Z góry, dzięki.

Gość gość
Centralne biuro uwodzenia z Meg Ryan i Antonio Banderasem?