Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny poleccie dobry niekapek dla dziecka 12msc

Polecane posty

Gość gość

Corka pije codziennie z otwartego kubka, ucze ja tego. Ale dla niej samej na razie najwygodniejszy jest niekapek, rowniez, gdy gdzies wychodzimy. Mamy z aventu taki z pingwinem i jedyna jego zaleta to to, ze faktycznie nie kapie. Jest po 6msc zycia, a mocno z niego leci, corka sie krztusi. Poza tym cos jest z nim nie tak i za kazdym razem trzeba kombinowac z uszczelka, zeby lecialo picie, a nie powietrze. Czasem zakrecam kubek z 10 razy, zanim jest dobrze. Jest to wkurzające. Mam jeszcze z canpol taka krowke, ale z niego to nawet mi ciezko sie napic

Gość gość
u nas w uzyciu jest avent z twardym dziobkiem, nie mam pojecia jaka jest nazwa ale ma takie raczki czarne i wyglada jak pingwin, na butelce tez sa dwa male pingwinki. Polecam, bo bardzo latwo sie go czysci :)

Gość gość
gosc z 10.59 (ta od pingwina) Autorko, wlasnie doczytalam ze ty tez masz jakiegos pingwina, ale to pewnie nie ten sam, bo moj ma 340ml i jest od 18mcy, aczkolwiem moj synek pije z niego od 14mca i nigdy sie nie zakrztusil.

Gość gość
Lepiej od razu uczyć przez słomkę - więcej mięśni pracuje i mnjej problemw z mówieniem

Gość gość
Ok, a jaki kubek ze słomką polecacie? Ogladalam tommee teppee, z wygladu fajny, ake wyglad nic nie znaczy