Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie che zgolić włosów pod pachami! Jak go przekonać?

Polecane posty

Gość gość

Stary ma takie dwa małe bobry pod pachami, obrzydza mnie to okropnie, zwłaszcza jak w chwilach dzikiej rozkoszy założy sobie ręce za głowę, to wtedy tylko w te pachy, po dwa pieprze ziarniste wsadzić (oczka) i bóbr gotowy :D Gadam mu, czy mam sobie też bobra zapuścić pod pachami, czy będzie wzniecać to w nim pożądanie? czy zakuma wreszcie, że taki bóbr to ekscytacja w seksie u mnie, jak na grzybobraniu albo podczas turnieju szachowego. Słowem zwiędły korniszonek! Jak mam do niego dotrzeć by zgolił tę zwierzynę?! pomóżcie!

Gość gość
Nie wiem ale ja mojemu kazała zapuścić brodę i wąsy na całej twarzy niczym sulejman ;-)

Gość gość
Zapuść włosy pod pachami.

Gość gość
On niech zgoli, ale w zamian ty zapusc pod pachami lub lonowe. I tak chodź mimo że nie chcesz

Gość gość
Ha ja z moim mam to samo.Jeszcze więcej :D powiedział że nigdy nie zapuści włosów na głowie (jest łysy) i nigdy nie ogoli pach Chyba zagrożę mu że przestane się golić na dole :D

Gość gość
Jak sie juz z toba ozenil to juz po ptokach, nic nie musi, tacy sa faceci...

Gość gość
Mój mąż teź ma włosy pod pachami.,ale mnie to nie przeszkadza,bo to facet a nie gej!geje sie depiluja.Co innego kobieta,depilacja pod pachami musi bycB-)

Gość gość
Mój też tak ma. Co zabawne, stwierdził że ptaka może sobie ogolić, ale włosów pod pachami nigdy, bo to nie jest męskie. Normalnie cycki opadają... :-)

Gość gość
Autorko zapusc amazonska dzungle pod pachami i bobra na dole. Po czym ubierz skąpe majtki i seksowna koszulke i podejdz do męża z podniesionymi rękoma w seksownej pozie, z uniesiona nóżka ukazujaca bobra i slowami "Kochanie potargaj mi boberka ".

Gość gość
Boże jak ja się cieszę że mój mąż sam się goli! obrzydzenie mnie bierze jak widzę faceta zarosnietego jak busz i od razu myślę że pewnie na jajkach też zarośnięty... Fuuuuujjj...!! A rzadkościa już jest żeby spotkać zarosnietego faceta pod pachami. I to z pewnością nie są geje.

Gość gość
Mój depiluje i pachy i okolice intymne. Jedyne czego nigdy nie zrobi to nie wydepiluje torsu i nog.

Gość gość
tu autorka - no błagam, jak ja mam zapuścić sobie bobra w kroku i z im chodzić? nie dam rady, zflechtam się na sam widok

Gość gość
Autorko zapusc amazonska dzungle pod pachami i bobra na dole. Po czym ubierz skąpe majtki i seksowna koszulke i podejdz do męża z podniesionymi rękoma w seksownej pozie, z uniesiona nóżka ukazujaca bobra i slowami "Kochanie potargaj mi boberka ". xxx Dobre! haha! Wyobraziłam sobie taką sytuację :D ciekawe jak by mój zareagował! Sama siebie bym się brzydziła.

Gość gość
Depilowanie okolic intymnych jest wbrew naturze... sprowadzicie na siebie infekcje i tyle...

Gość gość
oczywiście mam owłosienie, ale okolice bikini golę (pachwiny), a pas startowy jest podgolony do ok. 3-4mm, więcej nie wchodzi w grę

Gość gość
A według mnie golenie pach przez facetów jest pedalskie. Pewnie mąż Autorki też tak sądzi. Wątpię, żeby udało się go przekonać. Lepiej odpuścić.

Gość gość
tylko mu te włosy pod pachami z roku na rok gęstnieją!

Gość gość
A kiedy się pobieraliście to miał wygolone czy nie? Jakoś nie przeszkadzało :P

Gość gość
nie przeszkadzało, bo miał wtedy 5 włosów na krzyż tak pachwiny podgala i jajka też, żeby nie mieć buszu :P

Gość gość
Obrzydliwe są włosy pod pachami, przecież jak On się musi okropnie pocić i wszystkie bakterie są na tych włosach. Ja bym przestała się z nim bzykać dopóki nie ogoli pach.

Gość gość
nie, śmierdzieć nie śmierdzi, bardzo dba o higienę nigdy nie czułam od niego potu, to o wygląd jedynie chodzi

Gość gość
Autorko to ja z 13:31. Napisalam to trochę dla smiechu. Ciekawe jakby mąż zareagowal. Ja tak zrobiłam raz, przemeczylam się ale mina i reakcja męża była całkiem zabawna "A ty futro zapuszczasz? ". "Kochanie ty masz futro to i ja mogę mieć". Od tego czasu goli. Ja też nie wyobrazam sobie chodzić zarosnieta na dole, a pod pachami to jest koniecznosc.

Gość gość
JESTEM W SZOKU NIgdy przenigdy nie przyszlo mi do glowy, ze facet moze sie golic pod pachami a tutajwidze, ze to norma. Gdzie ja zyje ???? Przepraszam, bez zlosliwosci, ale czy Wy jestescie normalne ? Facet ma byc facetem, ma miec wlosy tu i tam... tak samo, jak golenie sie na zero przez kobiety- jest po prostu zalosne. Rozumiem przycinac wlosy lonowe, rozumiem bikini ladnie zrobic.Ale wystrzyc sie jak owca i zmuszac do tego samego faceta... nie pojmuje

Gość gość
Ja tam lubię zarośnięty wszedzie

Gość gość
Mój też goli się pod pachami i na dole , zwłaszcza latem a resztę przystrzyga maszynką . Włosy ma ale nie busz , poznałam kiedyś chłopaka który się tam nie golił , nie dość że fiutka nie było widać to myślałam że się zrzygam . A fuj , najlepsze to nie dawać mu się bzykać , powiedz że cie włosy pod pachami nie podniecają :-)

Gość gość
Autorko a gdyby maz powiedzial ze podniecaja gp blondynki a ty jestes brunetka to przefarbowalabys sie gdybyo to prosil?

Gość gość
Mnie tez brzydzą wlosy pod pachami im łonowe . Cale szczecie moj maz sie goli i zawsze jest gładki :)

Gość gość
Wklej mu podczas snu zużytą gumę do żucia :-D