Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podgrzewacz komorowy Termobial Warm

Polecane posty

Gość gość

Gdzie mogę kupić podgrzewacz komorowy Termobial Warm

Gość gość
Problemy z podgrzewaczem płynów fizjologicznych na bloku operacyjnym na którym pracuję były praktycznie od zawsze. Co ja się już o nim nasłuchałem. Jednak ostatnio zmienili nam podgrzewacz na Termobial Warm i od tej pory nie słyszałem żadnej negatywnej opinii.

Gość gość
Tragiczna jakość. Lepiej kup Warming Center II albo EmTherm

Gość gość
Ogarnij się gościu ze swoim Em Termem czy Barkley'em - to zachodni szit na chińskich podzespołach, wiecznie psujący się. Termobial jest obecnie THE BEST wsród podgrzewaczy. Wiem że dystrybutor posiada już trzy różne modele Termobiala, w zależności od potrzeb. Wiem, że urządzenie można bezpłatnie przetestować, co też bez wachania uczyniłem i byłem zachwycony Termobialem (testowałem też szafkę z EmTerm'u i nie byłam zadowolony). Zakupiliśmy więc na Blok Termobial Warm średniej wielkości i cały personel jest bardzo zadowolony. Powiem więcej, zakupimy jeszcze jeden egzemplarz na wybudzeniówkę, a być może trzeci dla Anestezji. POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIEZADOWOLONYCH Z PODGRZEWACZY INNYCH FIRM I GORĄCO POLECAM TERMOBIAL WARM JAKO JEDYNE URZADZENIE GODNE UWAGI