Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlamalam wiele serc

zlamalam wiele serc...

Polecane posty

Gość gość
A ja złamałem serce suce, która zlamala serca wielu facetów.

Gość gość
Nie wiedziałam że mam bliźniaczke. . :) Tak. Jestem modliszką. Celebruję chwile spędzone z nim.. pozwalam by poczuł się Mężczyzna, pozwalam (z przyjemnością..) rozpakować cukierka. . Ta slodka przemoc.. Upijam się namiętnością ,jego naiwnością , w końcu jest mój.. degustacja dobiega końca, każe mu wstać, rzucam w jego kierunku spodnie i koszulę. Nakazuje wyjść. Jego mina? Heh Jestem ustatysfakjonowana! Wychodzi a ja obracam się na drugi boczek i zasypiam .. Nie pamiętam wszystkich imion, nie prowadzę notatek :) Fajnie ze jesteś autorko.

Gość gość
brawo brawo brawisimo .Czekam na dalsze wpisy kochana:)

gość dziś Tak sie nie robi.. Jeszcze tego pożałujesz, możesz być pewna :) A potem lamenty i depresja jak po latach czujność zostanie uśpiona i ktoś tak samo potraktuje ciebie. Nawet sie niespodziewasz. Karma wraca, pamiętajcie. Nie da się tego przeskoczyć.

Gość gość
chuuj cie ruuchaa suuuko

Gość gość
to wszystko co piszesz to prawda?odpisz prosze!

Gość gość
Ciekawe czyj to Projekt haha czyzby Neptyk?

A to mnie uspokoiłaś. Nie lubie konkurencji w branży. Wszędzie debile.. :) Jesteś ze szwecji ? Mam nadzieje że daleko z północy. A więc powodzenia ! :) Niech los sprawiedliwie sie z tobą obejdzie jeśli rzeczywiście robisz to o czym pisałaś.

Gość gość
Dołączam do Was- blondyneczka o anielskiej buzi, dużych niebieskich oczach, słodkim głosie. Sprawiam, że mężczyzna czuje się wspaniały, doceniany, wyjątkowy, słucham go całą sobą, uwodzę, pozwalam by czuł się górą. I jak widzę w jego gałach słabość uczucia, a nie daj bóg jak wyzna mi uczucie- dostaje kopa w doopę (absolutne i nieodwołalne milczenie). Uwielbiam to i nie zamierzam rezygnować :D

Gość gość
jest zajeebiistaa:):):)

gość dziś na takie jak wy też są sposoby. Każdą porażke bowiem można obrócić w sukces. Znasz to błogie uczucie gdy myślisz że wygrałaś a w jednej chwili ktoś obraca to co powiedziałaś przeciwko tobie i czujesz sie jak idiotka ? :) Jeśli nie to kiedyś poznasz i czar z zabawy pryśnie.

Gość gość
Hahaha, dawno nie było tak udanego prowo :D

Gość gość
Uwielbiam potyczki slowne ,dobitne i bez chamstwa,może popiszemy razem?:P

na potyczki słowne nikt z was nie ma ze mną szans. Ja zawsze wygrywam. Oczywiście bez chamstwa i syndromu "no bo tak"

Gość gość
Leci do ulubionych

Gość gość
Nie boisz się takiej zabawy?

zlamalam wiele serc dziś Jokkmokk sama polnoc. szkoda...bo ja bardzo lubie inne cipcie w konkurencji no ale nie narzucam sie X Tam sa teraz tylko imigranci, wyposzczone mlode byczki:D

debile i tyle :) gorzej niż narkomani którzy sami niszczą sobie życie. Złe działania wymierzone w strone innych ludzi zawsze odbijają sie negatywnie na życiu tej osoby która się ich dopuściła. Kretynki sie tym szczycą jeszcze hehe.. masakra :D Głupota do potęgi N

Gość gość
Skarbie...nie moge sie powstrzymac...czy czytasz co pisze kolega brunetos?Zobacz jaka ironia losu...hehe:) wiem,ze czytasz:P

Gość gość
Dziecko, wiemy, że dziś jest wolne od szkoły, ale nie marnuj czasu i weź się za jakąś naukę, a to fantazjowanie zostaw sobie na potem.....

Dziś jest poniedziałek zakapiorze heloł, z tapczanu dopiero się od wczoraj podniosłeś ? Niepytałem cie o zdanie

Gość gość
Ja też chętnie poczytam więcej.

Gość Pangość
Przeczytałem wszystko jednym tchem i jedno moge stwierdzić:kobieta budzi zainteresowanie,przynajmniej moje :P

a to ciekawe.. musze przeczytać jej wypociny bo szczerze tylko przewinołem :D jeśli jawnie pisze jak traktuje facetów a ciebie to kręci to ujawnia sie bardzo ciekawy mechanizm. Mesmeryzm ?