Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się do niego odezwać?

Polecane posty

Gość gość

I czy w ogóle? Jest na moich studiach, ale jest starszy (jednak ten kierunek jest zbieraniną osób z różnych roczników, ja też jestem 2 lata starsza). Jest bardzo cichy, z nikim nie rozmawia. Jedynie się bardzo patrzył w moją (albo mojej koleżanki) stronę. Zagadałam do niego raz, jak wracałam sama z zajęć, zasugerowałam, aby dołączył do naszej grupy na facebooku. O dziwo zaprosił mnie do znajomych (znalazł mnie na tej grupie), ale do grupy nie dołączył. Okazało się na dodatek, że jest dość znaną osobą w pewnym środowisku, występował w telewizji, radiu etc. i ma już na swoim koncie poważne sukcesy. Jakoś nie chcę do niego zagadywać przy koleżankach-plotkarach (jedna od razu zacznie się nim interesować i go wyszukiwać na facebooku, taka już jest), być może chce utrzymać jakąś anonimowość, dlatego się tak zachowuje. Albo po prostu nie ma potrzeby się zaprzyjaźniać. Jakoś mnie jednak intryguje od początku i zastanawiam się, czy chociaż nie zagadać na facebooku. Jak myślicie?

Jeżeli czujesz tak cię intryguje to pewnie ze zagadaj. Raczej cię za to nie zje a możesz się dowiedzieć o nim czegoś więcej np. dlaczego nie dołączył do grupy do której go zapraszałaś :P

Gość gość
Ale powiem szczerze, że jak mówiłam, nie chcę tego robić przy koleżankach, a rzadziej jestem sama. Dziś się "czaiłam", żeby do niego zagadać po zajęciach po rozstaniu na ulicy z koleżanką, ale poleciał tak szybko, że ;)

Gość gość
Mogę jedynie zagadać na facebooku, ale to też tak sztucznie wygląda, tutaj on siedzi sam i się nie odezwę, a.. Wiem, że mam problemy z kosmosu ;)

Gość gość
uśmiechnij się i zagadaj

Gość gość
nic nie rob, bedzie mu zalezalo to sie odezwie

Gość gość
może on chce sie z toba zapoznać, dlatego zaprosił cie do znajomych i się gapi, ale sam nie wie od której strony to ugryźć? myśli że ty go olewasz?

Gość gość
dobra, nie chcecie doradzić, to nie ;)

jestem zdania że powinnaś się do niego pierwsza odezwać sama jesteś kowalem własnego losu i nie powinnaś się sugerować że ,,koleżanki'' będą coś mówić. ludzie zawsze będą gadać i to jest niezmienne a skoro gadają to znaczy że same nie miały by odwagi czegoś takiego zrobić więc ich życie jest bardzo nudne. nie patrz na to co koleżanki powiedzą tylko działaj :P

Gość gość
Co do koleżanek, to raczej myślę o tym w kontekście tego, że dla niego to mogłoby być krępujące, bo może chce zachować tą anonimowość. Bo dla mnie to nie stanowi problemu samego w sobie , moja sprawa z kim gadam :)

a no jeżeli tak stawiasz sprawę to jest jeszcze inne rozwiązanie z którego możesz skorzystać. skoro jesteście znajomymi na facebooku to zagadaj tam do niego luźna rozmowa a później jakaś kawka albo drineczek :) kto wie możesz też poprosić o numer jego telefonu i wtedy się umówić w ten sposób dowiesz się wszystkiego czego tylko będziesz chciała :) trzymam kciuki że się w końcu zdecydujesz nie ma co zwlekać

Gość gość
I przede wszystkim zobaczę jak się będzie zachowywał etc ;) on w zasadzie wykazał inicjatywę, znalazł mnie sam i zaprosił do znajomych, nikogo innego nie zapraszając i nie przyjmując się do grupy. To teraz może być moja kolej

Gość gość
chlop jest jakis dziwny, po co ci z nim gadac

Gość gość
otworzyć usta i wyartykułować dźwięki

no i takie podejście mi się podoba :) chwytaj z życia pełnymi garściami nie ma czasu na zastanawianie się :P

Gość gość
czemu nie lubisz? :)

Gość gość
powiedz mu zeby cie w********il

Gość gość
nigdy nie pisz dziewczyno pierwsza do faceta !!! naczelna zasada

Gość gość
15:28 a dlaczego niby ma nie pisac, co to ksiezniczkami jakimis jestescie