Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiagość

podniecajace poczucie wstydu

Polecane posty

Gość sylwiagość

Kiedyś przypadkiem poczułam że wstyd wyzwala we mnie podniecenie. Miałam wtedy 16 lat. Od tamtej pory raz na jakiś czas sama wymyślam sytuacje w których ktoś może mnie zaskoczyć w niezręcznej sytuacji. Czy ktoś ma podobnie

Gość gość
Ja mam podobnie, np jak kobieta nakryłaby mnie na gorącym uczynku, np wąchaniu jej bielizny, patrzeniu na jej stopy. Ten wstyd, zaczerwienienie wzbudza we mnie również silne podniecenie. Bardzo podnieca mnie uległość względem kobiety.

Gość gość
tzn ? mozesz cos wiecej napisac ? ja mam w sumie podobnie, niby jestem wstydliwa ale podnieca mnie gdy ktos mnie nakryje np na golasa ;) np nad morzem sie przebieralam w krzaczkach, zauwazylo mnie 3 nastolatkow, malolaty z gimnazjum, gwizdali, pokazali swoje palki haha, zawstydzilam sie, szybko ubralam i ucieklam ale podniecilo mnie to ;)

Gość sylwiagość
A co chcesz wiedzieć

Gość sylwiagość
O bardzo ale raczej nie miałam na to okazji

Gość sylwiagość
W sumie to na taką jazdę miałam okazję tylko dwa razy

Gość sylwiagość
Dwa lata temu pierwszy raz byłam nad morzem z koleżanką i jej chłopakiem. Poszłam na wydmy się wysikać. Piłam piwo więc miałam pilną potrzebę. Weszłam na brzeg lasu i mało nie zsikałam się w majtki . Po wszystkim zaczęłam się wycierać chusteczką higieniczną. W pewnym momencie zobaczyłam nawet dość blisko faceta obserwował mnie Pewnie przyszedł tam w tym samym celu. Z początku szok później umyślnie wycierałam cipkę stojąc ze spuszczonymi majtkami. Zdjełam je całkiem podeszłam tak do skraju lasu i dopiero wtedy pobiegłam do znajomych na plażę. Koleżanka ze mnie się smiała że chyba dzik mnie gonił taka byłam podekscytowana.

Gość sylwiagość
teraz 21 nie widziałam go dokładnie bałam się chyba bardziej niż byłam podniecona

Gość Piotr Pan I
Sylwia! Szukam kobiety podobnej do Ciebie. Chcę prowokować podobne sytuacje wywołujące wstyd na pięknej buzi. Potrzebuję kobiety, która chciałaby brać w tym udział. Uległej i posłusznej.

Gość sylwia gość
Nie szukam raczej nikogo

Gość gość
Musisz byc super laska

Gość KrasnoludekMiędzyUdek
Już tu kiedyś pisałem, że gdy pierwszy raz moja Dziewczyna była przy mnie naga, siadła na tapczanie oparta plecami o ścianę. Nogi podciągnięte, kolana zaciśnięte. Zacząłem te kolana rozchylać. Ona najpierw mówiła ”och, jak ja się wstydzę!", ale niedługo potem ”patrz, patrz, nie przestawaj!". Cipcia tak jej silnie nabrzmiała, że małe wargi sromowe się rozchyliły, a wejście do pochwy zaczęło się zachowywać jak pyszczek karpia, łykająco! No potężny orgazm. Z samego tylko wstydu od mojego patrzenia. Bez najmniejszego dotknięcia.

Gość gość
Często prowokuję sytuacje zawstydzające moją panią. Zauważyłem, że ją to podnieca, chociaż nie przyznaje się do tego. Np.: kiedy eychodzimy razem każę jej założyć supermini bez msjtek. Kiedyś miała takie zadanie, że siedząc w parku miała pokazać co ma pod spódniczką co 10-tej osibie Oczywiście "niechcący". Kiedyś, zupełnie z własnej woli, masturbowała się w kawiarni , żeby mnie ukarać :-) W rzeczywistości wiem, że to oczucie wstydu ją podnieciło.

Gość gość
Masz okazję wyzwalać poczucie wstydy przy badaniu ginekologicznym! Ja nie mam takich problemów ale podczas każdego badania ginekologicznego pochwy męża i wspierał porody bo to osoba bliższa niż ginekolog ,który jest dla nas obcym facetem!!!