Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje duszę w domu

Polecane posty

Gość gość

Zaraz zostanę wyśmiana wiem o tym. Ale mam nadzieję że ktoś mial podobne doświadczenie. Wchodząc do sypialni ostatnio wieczorem kiedy już wszyscy domownicy spali czułam wzrok na sobie jakby ktoś mnie obserwował. Dziś mój czteroletni syn zamkną drzwi od tego pokoju i mówi że potwór tak jest w sumie tak dzieje się od miesiąca. Zwariowałam?

Gość gość
Nie, wraz z synem jesteście medium.

Gość gość
Wcale to nie jest śmieszne bo sama z nim w domu jestem i się boję :( stara dupa przed 30 aż wstyd że wierzę w takie rzeczy

Gość gość
wstyd to jest swiętowac jakies halloween zielone wróżki i czarownice :O

Gość gość
Matko,to straszne. Właściwie to jutro jest halloween wiec moze sie cos nasiliło.Może powieś w domu jakiś krzyż,albo idź do egzorcysty żeby oczyścił wasz dom. :/

Gość gość
cos Ci powiem. Ja tez nieraz mam takie wrazenie. Nawet ostatnio przydazyla mi sie nastepujaca sytuacja. Biole kapiel i nagle slysze placz dziecka. Wybiegam,patrze moj malec spi w kolysce.Ale kurcze slysze ten placz jakby z lozeczka. Myslalam,ze mam omamy,bylo pozno,zmeczona,myslalam,ze zdechne jak sie zaraz nie poloze(pierwsze tyg. po porodzie). Ten placz "chodzil" za mna az ustal. Nastepnego dnia kolezanka mi powiedziala,ze jej synek zmarl. Kurcze ciarki mi przeszly. Do tej pory czuje sie dziwnie z ta mysla,ze o dziecku juz nie wspomne.

Gość gość
ja jakiś czas temu zdałem sobie sprawę, ze mieszkamy z mezem ze wspollokatorka... najpierw to były kroki na piętrze domu, jakby ktoś chodzil po sypialni, później otwieranie/zamykanie się drzwi, następnie wylaczanie sprzetow z gniazdek, odbicie ciala na kanapie (taki jakby popiol osiadl na skórzanej kanapie wksztalcie ciala), a ostatnio wychodziłam z sypialni, wylaczylam swiatlo i jeszcze się po cos odwrocilam i zobaczyłam JĄ stojaca pod oknem. Patrzyla się na mnie. Najdziwniejsze, ze się jej nie boje, Wiem, ze mi krzywdy nie zrobi czuje to. Chroni nas. I wiem ze jest to zmarla zona poprzedniego wlasciciela domu. Nie wiem skad to wiem, ale jestem o tym przekonana. Najpierw myslalam, ze zwariowałam, ale w końcu odwarzylam się powiedzieć o moich podejrzeniach mezowi i wtedy on mi powiedział, ze tez ja czuje od jakiegoś czasu tylko bal się mi powiedzieć zebym nie myslala, ze jest psychiczny. Ten slad na kanapie widział razem ze mna, ale sam jej nie zobaczyl. Tylko ja słyszy.

Gość gość
O matko z tym dzieckiem to ja ciarki dostalam... Mnie sie ost snily krew i zeby i mowie do meza ze to na smierc smial sie dwa dni potem telefon ze nie zyje kuzynka

Gość gość
A ja wierze w takie rzeczy a zwlaszcza jesli ktos przed toba tam mieszkal ja bym poszla do kosviola sie pomodlic za ta dusze a jak nie pomoze to do ksiedza

Gość gość
A ja wierze w takie rzeczy a zwlaszcza jesli ktos przed toba tam mieszkal ja bym poszla do kosviola sie pomodlic za ta dusze a jak nie pomoze to do ksiedza

Gość gość
Ja pierdykam przerazacie mnie

Gość gość
Tak w mieszkanie w którym mieszkamy jest po dziadkach którzy nie żyją :(

Gość gość
3/4 wpisów autorki :D 🖐️

Gość gość
gość dziś wtedy raz odpisałam :) Nie każdy na forum próbuje się dowartościować i tak nie wiadomo kto pisze :)

Gość gość
Ja tak miewam na klatce schodowej. Mieszkam w starej kamienicy. Nie dawno dowiedziałem się że kiedyś ktoś się powiesił :)

Gość gość
Duchy są, zawsze chodzą między nami! Przykład: obecne czasy, centrum dużego miasta, parterowy, kilkumieszkaniowy domek z ogrodem, stary przedwojenny... Zostaję na noc u koleżanki, śpię sama w pokoju, w którym w nocy nikt nie przebywa ze względu na ducha. Ciemno, budzi mnie otwarcie drzwi, lodowaty powiew i kroki, ktoś doszedł i stanął za moim łóżkiem, nie z tego świata, czułam chłód, pochylił się nade mną, jakby sprawdzał czy śpię, bałam się otworzyć oczy.. przeszedł przez pokój, znów powiew, otwarcie drzwi i zamknięcie za sobą, tyle, że po tamtej stronie pokoju nie ma żadnych drzwi! Uciekłam do koleżanki.. Opowiedziałam jej. Po wojnie domek miał jednego właściciela, był całością i tam były drzwi, teraz zamurowane... Ktokolwiek tam spał, spał tylko raz... Latem teren kupił deweloper, kopara rozwalała wszystko, teraz stanie tam blok mieszkalny! Wiem, że duch tam zostanie i współczuje przyszłym lokatorom, może z dzieckiem.. Komuś przypadnie pokój ducha, tyle, że oni nie będą wiedzieć o tym, ale my wiemy...

Kiedyś może bym się zaśmiała z tego, ale też mam dom nawiedzony i różne akcje miały miejsce, jakby to jeszcze było tylko moje wrażenie to bym mogła sobie wmawiać że jestem psychiczna, ale pół rodziny było świadkami, że się dziwne rzeczy dzieją... Na początku się bałam ale już przestałam, bo strach w niczym nie pomaga. Cóż, różne energie się kłębią wokół, czasem bywa, że czyjaś świadomość z jakichś powodów jeszcze trwa w miejscu.

Mogłaś po prostu jakos dziwnie sie zachowywać a wiesz jak to dzieci wszystko widza i czuja stad może jego reakcja. Obejrzyj sobie film o wszevhdwiecie to ci przednie. Pozdrawiam maryje zawsze dziewice