Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach przez Szatanem

Polecane posty

Gość gość

Czy boicie się Szatana.

Gość gość
a może już uległaś

Gość gość
moja babcia jest wręcz dewotką do dzisiaj,natomiast jaka nasza nieszczęsna rodzina ( założona z desperacji ojca,który też chyba był pod wpływem diabła,bo usrał się na matkę,mimo,że ona go nie chciała) się powiększała to mojej matce doradzała aborcję.czy ona uległa szatanowi czy nie

Gość gość
trzeba się bać grzechu a nie samego szatana za który sie płaci szatanowi własnym cierpieniem Szatan istnieje naprawdę. Jest jak wściekły pies na łańcuchu – biada temu, kto się do niego zbliży. Biada temu, kto – choćby dla zabawy – uchyla mu furtkę. Może już nie zdołać jej zamknąć.Trzeba koniecznie w przededniu Halloween przestrzegać dorosłych i dzieci przed „igraszkami z diabłem”, które (w najlepszym razie!) znieczulają na obecność osobowego zła, odbierając wiarę w realność jego istnienia. Zabawa ze złym duchem skończyć się może tragicznie. Takie świadectwo składa naukowiec, wybitny neuropsychiatra profesora Simon Morabito: Opętanie diabelskie charakteryzują trzy wyjątkowe symptomy: – Lęk, który wywołuje SACRUM: usłyszenie imienia JEZUS i MARYJA NIEPOKALANA, woda święcona, poświęcony olej, relikwie świętych, różaniec – Zjawiska fizyczne (drgawki psychomotoryczne, które w odróżnieniu od tych, które występują u chorych psychicznie, mają miejsce w całkowitej przytomności umysłu opętanego, przepełnionego nieludzką nienawiścią). – Zjawiska parapsychologiczne: opętani odczytują nieznane fakty z życia innych ludzi, czasami takie, które miały miejsce przed wieloma laty, a nie zostały wyznane i przebaczone w Sakramencie Pokuty, a także przepowiadają przyszłość obecnych osób. – Nienawiść do samego siebie, utrata poprzedniej osobowości, głęboka depresja i wahania nastrojów, zachowania autodestrukcyjne i próbami samobójczymi włącznie. Jezus wyrwał nas z niewoli

Gość gość
Nominowany przez instytut Naukowy w Paryżu do nagrody Nobla w dziedzinie medycyny Simone Morabito jest jednym z najwybitniejszych włoskich profesorów medycyny; odkrył on i opatentował między innymi system diagnozowania klinicznego za pomocą komputera. W wieku 24 lat z najlepszym wynikiem na roku ukończył studia medyczne. Specjalizuje się w chirurgii, psychiatrii, neurologii i pediatrii. Autor książki „Psychiatra w piekle”, o której sam pisze, że „jest dokumentem naukowym i jako taka powinna być czytana i pojmowana”. Poniższy tekst w całości stanowią cytaty z wypowiedzi profesora Morabito:

Gość gość
Mnie szatan zniszczył, zabił za życia, odebral wszystko. Nie wiem co robić..

Gość gość
zwróć się do Boga on jest silniejszy!!!

Gość gość
Zwracam się może cos źle robie nie wiem ale nie pomaga, a może potrzebuje egzorcysty nie wiem, nie mam pomysłu co dalej

Gość gość
ważne jest,żebyś ufał Bogu,ja ufam,że jestem chroniona i dzięki temu się nie boje żadnych demonów bo wiem,że nie mają do mnie dostępu

Gość gość
tylko modlitwa spowiedz komunia broni przed szatanem

Gość gość
zobaczcie co sadzil o tym temacie nobylista Cz. Milosz w walce o swoj talent, niestety bliscy cierpieli za to..

Gość gość
Nie boję się szatana ale tego ile zła jest gotów wyrządzić z nienawiści do ludzi chcacych służyć Bogu.

Gość gość
pieklo to inni, zawsze jak chcesz zrobic cos dobrego to sie taki znajdzie i wszystko rozwali

Gość gość
Do autorki - wypierdalaj szpetna kurwo szkaplerzowa

Gość gość
szatan się boi św Józefa , Maryi , archanioła Michała który ma moc pojawiać się w wielu miejscach na raz na ziemi i chętnie przychodzi z pomocą. Proszącego o pomoc nie opuści w potrzebie.