wesia1559 0 Napisano Październik 31, 2015 Zaczęłam brać tabl.Naraya Plus(Jestem przy drugiej tabl PLACEBO). Różową Tabletkę wzięłam pierwszego dnia krwawienia, tak powinno być-zgadza się.AIe niestety problem tkwi w tym,że zamiast zacząć od spożycia pierwszej tabletki z blistra, ja spożyłam czwartą tabletkę z blistra(uznałam ją za czwartkową i wtedy też dostałam krwawienie.) - I nie wiem co mam teraz zrobić. Z narzeczonym uprawialiśmy seks regularnie, on we mnie dochodzil... I teraz kiedy usiadłam,przeczytałam dokładnie ulotkę-zdałam sobie sprawę co narobiłam.Mój ginekolog przyjmuje w piątki(za tydzien dopiero) i nie wiem co robić. Wszystkie rożowe tabl. z tego co wiem mają ten sam sklad,natomiast podczas brania białych mam dostać krwawienienie.Moje pytanie brzmi: skończyć ten blister do końca (ostatnia biała tabletka PLACEBO i 3 różowe) i zacząć od razu nowy blister prawidłowo OD PIERWSZEJ TABLETKI Z BLISTRA ??? Czy co mam zrobić :O ... Mogę być w ciąży? Masakra ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2015 Nie ma 100% antykoncpcji,a jak jeszcze brak rozumu to ciąza pewna,Zamiast się ruchoać idź do szkoy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach