Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skarabeusz Łódź

Polecane posty

Gość gość

Znacie? Polecacie? Co sądzicie o ćwiczeniach odchudzających z Panią Anią? Proszę o opinię osób, które chodzą na te zajęcia. :)

Gość malwinka577
Znam i polecam :) Pani Ania super prowadzi zajęcia, no i w połączeniu z odpowiednią dietą efekty są kapitalne. Od kiedy masz zamiar zacząć/? :)

Gość gość
W moim przypadku było połączenie diety z ćwiczeniami z Panią Anią i efekt rewelacyjny. Ktoś może pomyśleć " to tylko zwykłe ćwiczenia", ale w praktyce jest tak, że jest to zbiór specjalnych ćwiczeń, które wspomagają odchudzanie.

Gość gość
Ile kosztują takie zajęcia?

Gość gość
Ja ma karnet na 12 wejść w cenie 120 , więc moim zdaniem przyzwoicie jak na Łódź :)

Gość gość
mi te ćwiczenia dużo pomogły, nawet bez jakiejś tam diety, po prost trochę mniej jem, chodzę regularnie na zajęcia do Skarabeusza i na efekty nie trzeba było długo czekać polecam

Gość gość
Studio Skarabeusz jest godne polecenia ze względu na jakość świadczonych usług chodzę tu z włosami, z paznokciami, miałam też okazję chodzić na ćwiczenia także polecam

Gość gość
ja nie miałam okazji być nigdy wcześniej gdyby nie opinie internautów, to pewnie nigdy bym tam nie zajrzała zawsze obawiałam się cen, a tu zaskoczenie

Gość gość
widzę dużo pozytywnych opinii na temat Skarabeusza - przyznam, że nigdy tam nie byłam, bo myślałam, że są wysokie ceny, ale może czas przekonać sie na własnej skórze...

Gość gość
z własnego doświadczenia mogę naprawdę szczerze polecić,wg mnie jest to miejsce klimatyczne, doskonałe dla kobiet ceniących zdrowy wygląd i dbałość o każdy szczegół to tutaj właśnie zasięgnęłam pomocy specjalisty odnośnie zdrowego odżywiania warto!!

Gość gość
fantastyczny miejsce dla kobiet, jestem bardzo zadowolona z pomocy dietetyka oraz zabiegów modelujących sylwetkę po połączeniu odpowiedniej diety i ćwiczeń zyskałam nowy wygląd, nowy wizerunek , nową siebie

Gość gość
no Pani Ewa jest godna zaufania jej kuracje oczyszczające działają cuda dostosowała kurację do moich potrzeb, dzięki czemu zniwelowała wodę z organizmu, usunęła toksyny i od razu poczułam się lepiej pamiętajcie o treningach!

Gość gość
zgadzam się, odchudzanie na własną rękę nie daję takich rezultatów jak współpraca z profesjonalnym dietetykiem pani Ewa dopasowała do mnie odpowiednią kuracją oczyszczającą , która świetnie oczyściła mój organizm z toksyn i dodała mi energii do działania polecam!

Gość gość
co sądzicie o treningach na vacu?

Gość gość
dobra opcja dla leniwych ;) a oczekujących efektu ;)

Gość gość
ale na czym polega taki trening? po jakim czasie widać rezultaty?

Gość gość
a o który trening dokładnie ci chodzi? bieżnia czy rowerek?

Gość gość
bardziej interesuje mnie rowerek :)

Gość gość
ogólnie rzecz biorąc ćwiczący wchodzi do kapsuły i następnie zakłada na brzuch pas uszczelniający,następnie po ustawieniu odpowiedniego programu zostaje włączona pompa próżniowa i tłuszcz zostaje wsysany

Gość gość
jestem mile zaskoczona tym salonem po wykonaniu makijażu permanentnego stanę się z pewnością ich stałą klientką!

Gość gość
a ja muszę pochwalić szczegolnie panią Ewę .. moim zdaniem jej podejście do klienta sprawia, że naprawdę sie chce i ma ochotę się zmienić swoje życie :) kuracja oczyszczająca rewelacja!