Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loretka94

Mogę być w ciąży?!

Polecane posty

Gość Loretka94

Wczoraj uprawiałam seks z moim partnerem i wyglądało to tak,że on ma przedwczesny, tak jakby troszke mu się ulewa z podniecenia. Podczas robienia loda poczułam to po czym włożyl mi(bez prezerwatywy) 3 razy i poprosiłam aby nałożył prezerwatywe. Mamy po 20/23 lata wiec ciaza dla mnie nie jest az takim problemem,ale jednak nie chcialabym na studiach rodzic.....Czy po takim krotkim seksie bez gumki jest prawdopodobienstwo,ze moge byc w ciazy?

Gość gość
Mamy takie bez rozumu studentki,co się ruchoają i nie wiedzą kiedy bywa ciąża.Popytaj babcię kiedy otwiera się piź/dziorę

Gość gość
jesli to był twój okres płodny, to jak najbardziej. Czas to akurat tutaj nie gra żadnej roli, bo wystarczy jeden plemnik

urodzisz na wakacjach więc staraj się by nie mieć poprawek a w październiku kiedy zacznie się semestr będziesz już po połogu także nie koliduje to zbytnio z Twoimi studiami :) życzę szczęśliwego macierzyństwa!! :D

Gość gość
W wakacje nowy Polak.Gratulacje!!!

Gość Loretka94
Ha ha ha bardzo śmieszne!

Gość gość
Mama wysłała córkę na studia ,a zapomniała ci/py jej zakleić.Ta zamiast się uczyć zaczęła się ruch/ać.

Gość gość
Weź tabletkę po. Ellaone jest bez recepty ale kosztuje 108zl jak nie masz to poczytaj o metodzie yuzpe .

Każdy stosunek dopochwowy bez zabezpieczenia może zakończyć się ciążą, niezależnie od długości jego trwania. Stosunek przerywany nie jest skuteczną metodą zabezpieczenia przed ciążą. Istnieje możliwość zapłodnienia nie tylko podczas wytrysku (preejakulat zawiera plemniki). Antykoncepcja awaryjna hamuje lub opóźnia owulację. Jej zadaniem jest zapobieganie ciąży po odbyciu stosunku bez zabezpieczenia poprzez szybkie opóźnienie owulacji, jeśli ta jeszcze nie nastąpiła.