Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hydro Arch Wrocław OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Znacie? Podobno ta Pani Magda nie jedną osobę wyleczyła z trądziku, a jakie Wy macie opinie? Proszę głównie o opinie osoby, które mają doświadczenia z tym gabinetem.

Gość gość
Potwierdzam... Ja chodziłam od dermatologa do dermatologa, odwiedziłam też kosmetyczki, używałam dermokosmetyków za sporą sumę i naprawdę nic... Szlag mnie trafiał, ale kiedy trafiłam w ręce Pani Magdy zaczęło coś się zmieniać. Efekt jest powalający. Jak chcesz mogę Ci wysłać zdjęcia :)

Gość gość
Ja bym chciała zobaczyć :) przyślij mi na : eliza.pawelczak@interia.pl Kurcz ę, bo ja mam taki trądzik od 5 lat. Nic totalnie się nie zmienia. Jak jeden wyprysk zejdzie to drugi się pojawia. A właśnie o Hydro arch coś słyszałam, że fajna babka tam przyjmuje. :)

Gość gość
Madzia jest najlepszym kosmetologiem, z jakim dotychczas miałam do czynienia :)

Gość gość
Naprawdę ta Magda jest takim specem od trądziku, dziewczyny ?

Gość gość
nie polecam, odradzam!!!

Gość gość
No ja osobiście nie mogę nic złego powiedzieć, bo faktycznie córce pomogła i to skutecznie. I skończyło się chodzenie od dermatologa do dermatologa, bo trafiliśmy na kogoś naprawdę kompetentnego.

Gość gość
A gdzie dokładnie znajduje się ten gabinet?

Gość martynia58
Przy ulicy Biskupiej 7 ;)

Gość gość
no specjalistka do spraw beznadziejnych można tak powiedzieć, heheh :P mi też pomogła, choć ze swoim problemem walczyłam mega długo, ale jak się okazało - MOŻNA

Gość gość
przede wszystkim sympatyczny kosmetolog z doświadczeniem,a wdzisiejszych czasach trudno jest trafić na taką osobę

Gość gość
zamiast odwiedzać dermatologów -partaczy, lepiej przyjść do Hydro Arch i od razu przejść do leczenia.. polecam

Gość gość
Hydro Arch, to dobry gabinet kosmetyczny wiem to z własnego doświadczenia i mogę polecić każdemu kto ma problem z atopowym zapaleniem skóry

Gość gość
a jakie ceny? jest jakiś specjalny zabieg na ten trądzik, czy zabiegi są dostosowywane do potrzeb klienta?

Gość gość
pani magda podchodzi do każdego indywidualnie zapisz się na wizytę i zobaczysz co ci powie ;)

Gość gość
byłam ;) super babka,aż jestem pod wrażeniem widać, że ma doświadczenie i nic dziwnego, że cieszy się taką popularnością i dobrą opinią we Wrocławiu

Gość gość
ten trądzik doprowadzi mnie do szału.. wyglądam okropnie, powiedzcie mi czy jest naprawdę sens by zapisać się do tego Hydro arch? naprawdę wam te zabiegi pomogły ???

Gość gość
no ja mogę powiedzieć szczerze, że naprawdę mi pomogły pani Magda dostosowuje zabiegi do potrzeb pacjentów i dlatego one tak działają jak działają

Gość gość
każdy problem skórny leczymy w Hydro Arch po prostu pani Magdalena jest konkretnym specjalistą i doskonale zna się na tego typu problemach

Gość gość
pani Madzia nigdy nie przechodzi obojetnie wobec problemu pacjenta jest zaangażowana w to co robi i oddaje całe swoje serce w zabiegi :)

Gość gość
ile trwa terapia antytrądzikowa? drogo? i czy ktoś z was mógłby mi podesłać zdjęcia "przed""po" ?

Gość gość
podaj maila ;) terapia trądzikowa jest długotrwała, w sumie zależy od tego jak bardzo jest to zaawansowane stadium, ale jeśli masz typowy trądzik w dużej ilości, to parę miesięcy to potrwa, ale wierz mi że warto!

Gość gość
malinowska.agatka2455@interia.pl czekam na zdjęcia! :) już się nie mogę doczekać ;) wizytę mam umówioną już na przyszły wtorek, nie było łatwo się umówić,ale mam nadzieję, że bedzie warto!

Gość gość
ta pani podchodzi do każdego problemu bardzo indywidualnie połączenie specjalistycznych zabiegów w gabinecie pani Magdy i kontynuowanie kuracji w domu okazało się byc kluczem do sukcesu! Nie myślałam, że kiedykolwiek pozbędę się tego upiornego trądziku i będę mogła wychodzić na dwór bez makijażu moje marzenie o gładkiej cerze się spełniło, dziękuję

Gość gość
O Hydro Arch słyszałam bardzo dobre opinie, szczerze mówiąc to one przekonały mnie głównie do skorzystania z usług z trądzikiem walczyłam 5 lat chodziłam do różnych specjalistów, stosowałam różne diety, różne specyfiki, ale nic nie dawało rady.. :( dopiero Pani Madzia znalazła sposób na mój problem, za co jej serdecznie dziękuję

Gość gość
witam, ile trwa średnio taka terapia trądzikowa? ile zabiegów trzeba odbyć? czy sa one regularnie? czy w domu też należy stosować się do jakiś zasad pielęgnacyjnych ?? jestem ciekawa jak to wygląda,bo sama zmagam się z trądzikiem i nie wygląda to dobrze .. ;/

Gość gość
wszystko zależy od tego jak poważny masz trądzik Pani Magda nie jest zwykłym specjalistą,który zaproponuje ci zabiegi i tyle. ona wszystko dokładnie zbada, obejrzy, przeanalizuje i dopiero wtedy dobierze dla ciebie odpowiednią terapię antytrądzikową w moim przypadku terapia trwała rok od A do Z kompleksowo, zabiegi powoli ale skutecznie zaczęły działać i zwalczać niedoskonałości

Gość gość
jestem zadowolona, dumna i szczęśliwa,bo dzięki Hydro Arch zlikwidowałam trądzik całkowicie! nie ma to jak oddać się w ręce specjalisty ;) terapia trwała ponad pół roku, z początku nie było łatwo, bo efekty nie były duże,ale krok po kroku... opłacało się poczekać!

Gość Bahaa
A czy ktoś usunął u niej trwale blizny po trądziku? Te czerwone, jak i dziury na twarzy?

Gość gość
czyli blizny potrądzikowe? ja wiem coś o tym, usunęłam je wcześniej próbowałam różnych metod i pomocy u różnych specjalistów, ale Pani Magda zna temat skóry człowieka jak własną kieszeń , więc nie było problemu choć leczenie w niektórych przypadkach jest długotrwałe, więc trzeba być cierpliwym, ale warto!