Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdybyście miały tą wiedzę co dziś to wyszłyście drugi raz za mąż ?

Polecane posty

Gość gość
Ja na pewno bym nie wyszła za tego prostata, buraka i brutala. Żałuję, że nie zakieszkaliśmy razem przed ślubem, może wtedy wyszedłby z niego jego prawdziwy charakterem. Już wiem czemu jego mamusia mnie tak do szybkiego ślubu namawiała, bała się, że się zorientuję co jest nie tak i wezmę nogi za pas. Byłam głupia i tyle.

Gość gość
Czy wyszłabym drugi raz za mąż za mojego męża? Może to złe pytanie, lepiej zapytać czy w ogóle zaczęłabym z nim związek. Oczywiście ,że tak. Pobraliśmy się po 7 latach wspólnego mieszkania. jesteśmy 3 lata po ślubie i ten ślub nic nie zmienił. To jakieś bujdy o tej cudownej przemianie mężczyzn dzień po ślubie...Mój się nie zmienił, ja chyba też nie. Jest wspaniale. Przykro czytać o kobietach, które tylko dla dzieci i kredytu są z facetami. Porażka życiowa utkwić w martwym punkcie i codziennie widzieć rano osobę, którą ani się kocha ani lubi...

Gość gość
Tak wyszlabym jeszcze raz. U nas bylo tak. Przed ślubem byliśmy w zwiazku 6 lat. Przez 4 lata mieszkalismy przed ślubem razem. Po 2 latach mieszkania razem urodziło się nam dziecko. Jeszcze w czasie ciazy oswiadczyl mi się, zareczyny przyjelam ale nie rzucilam się od razu do planowania ślubu. Wolalam poczekać i sprawdzić jak bedzie po urodzeniu się dziecka. I tak 2 lata po urodzeniu dziecka w końcu zgodzilam się zaplanować ślub. Sprawdził się jako ojciec****artner. Teraz jestesmy 5 lat po ślubie. I jak każdy tak i mąż i ja mamy wady ale nauczylismy się sztuki kompromisu i uzupelniamy się. Najwazniejsze, ze szanuje rodzine, traktuje mnie nie tylko jak matkę ale też kobietę, żonę. Bywaly gorsze momenty ale uczyły nas one, ze trzeba pracować w zwiazku. I mimo 11 lat razem rozumiemy się, wspieramy i wspólnie staramy się, zeby bylo dobrze.

Gość gość
Co prawda jestem dopiero 3 mce po ślubie ale w związku z moim mężem od 11 lat. Mieszkamy ze sobą od prawie 5. W tym czasie sprawdziliśmy się ale wiedziałam juz wcześniej ze to ten i nie zamienila bym go na żadnego innego faceta. Jak każdy ma swoje wady i zalety, są kwestie kiedy mnie wkurza ale nie można mieć wszystkiego a ideałów nie ma. Ważne ze się szanujemy, kochamy i pokonaliśmy tysiące problemów i przeszkód razem. Kiedy mieliśmy mega kryzys on walczył o ten związek mimo że byłam już spakowana i miałam się wynieść on mi nie pozwolił. Nasz związek jest mocny i sprawdzony. Po ślubie nie zmieniło się nasze życie ale uczucie chyba jest głębsze.

Gość gość
tak ale wyszlabym od razu za mojego drugiego meza a z pierwszym nawet bym nie zaczynala znajomosci