Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manio2

Dziewczyna uważa, że piszę z Nią z nudów, jak to zmienić?

Polecane posty

Gość manio2

Mam taką sytuację, piszę z kimś od dość dawna (lubię do niej pisać, gadać z nią, zawsze jej odpiszę), natomiast problem polega na tym, że jej myślenie sprowadza się do tego, że ja z nią piszę bo mi się nudzi i jest ona moim sposobem na nudę tzn. jak mi się nie nudzi i mam inne zajęcia to wtedy z nią nie piszę. Co zrobić, co napisać aby zmienić jej myślenie, że piszę z nią bo lubię jej obecność?

Gość taki jeden facet 31
nie zmienisz jej myślenia kolego. Druga sprawa to cos czuje pismo nosem ,ze to ona pisze z Tobą z nudów ,ale boi sie do tego przyznać z jakiegos powodu. To coś na zasadzie" jesteś taki fajny i w ogóle ,że znajdziesz sobie lepszą ,a ja nie zasługuje na Ciebie " :D ..ale mzoe sie myle

Gość gość
Ja bym nic nie robiła i nie próbowałą wyprowadzac jej z błędu. Najgorsze jak poczuje, że Tobie zależy lub ją b. lubisz - a napisz, w jaki sposób Ci to zakomunikowała ? Pytała, czy Ci się nudzi , że do niej piszesz ?

Gość gość
ostatnio mi tak zakomunikowała, jutro jestem w pracy i jak będziesz się nudziło to możesz napisać (to była docinka oczywiście do tego, że ona uważa, że ja piszą z nią tylko z nudów) a ja lubię z nią pisać, z czystej sympatii, lubię jej towarzystwo, zawsze jej odpiszę ale to jej nastawienie jest błędne a ja nie umiem jej tego wytłumaczyć, że ona się myli

Gość gość
może jakieś kobiety się wypowiedzą o tym? jak facet do Was dużo piszę to też macie wrażenie, że robi to z nudów?

Gość gość
super

Gość gość
Może ona chce czegoś więcej od Ciebie niż tylko pisania.

Gość gość
nie wiem, daj jej pod nogę i po problemie