Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szarik15

Jaka praca?

Polecane posty

chodze do lo policyjno wojskowego, absolwenci maja propozycje pracy od abw. moja miloscia sa zwierzeta pasja konie ale zawsze najwiekszym marzeniem była praca z dzikimi i groznymi zwierzetami.. marzenie.. pandy tygrysy lwy itp itd zastanawiałam sie nad policja konna weterynaria pracownik wwf lub zoo. wiecie cos o tych posadach? macie jakies inne pomysły? do jakich szkół musze isc po liceum? jak wszystko elegancko pojdzie bede miec mature z rozszezonej biologii

Mirek słuchaj nie interesuja mnie Twoje priorytety zyciowe. Jesli stac Cie tylko na zawodówke to pewnie i na kawalerke z babcia. Patrzac po odpowiedzi pewnie moje pytanie Cie przerosło, wiec jesli nie masz nic wartosciowego do powiedzenia to zamknij morde bo smieci głosu nie maja :)

Gość gość
Ja bym poszedl na ochroniarza do tesco, fajna praca i zgdodna z twoim profilem, tylko tam masz moim zdaniem kreatywne zajecie, a nie bedziesz sie z pandami cackac

Gość gość
Chodzisz do liceum tak?. Więc powinieneś wiedzieć, że nie wszyscy dostaną propozycje prac w służbach mundurowych, gdyż nie każdy ma do tego predyspozycje już na poziomie licealnym . Wielu z twoich kolegów będzie pracowało w zupełnie innych zawodach . Dokończ szkołę i idź pracować tam, gdzie będziesz mógł realizować zainteresowania.