Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwał ze mną przez... bałagan.

Polecane posty

Gość gość

Masakra. Zakochałam się,spotykamy się od kilku miesięcy... zawsze jak spędzaliśmy razem trochę czasu u mnie to mówił że on nie znosi bałaganu a ja czasem trochę mam brudno, wczoraj do mnie przyszedł na noc i powiedział, że on nie zaśnie w tym bałaganie żebyśmy tu posprzątali a ja, że bez sensu szkoda czasu wolę obejrzeć jakiś film a on, że nie lepiej nie, on sobie nie wyobraża życia w takim syfie i nie wiąże ze mną przyszłości skoro nie chce nawet posprzątać bo zwariuje tak się nie da żyć.... ja mówię zrywasz ze mną? a on tak, zrywam z tobą... chyba że się zmienisz. W nerwach powiedziałam że się nigdy nie zmienie i on poszedł.... Co mam robić? Może ochłonął? czy to naprawdę powód? może on jest jakiś dziwny? Już naprawdę byliśmy blisko, uprawiałam z nim seks itd a on zrywa bo mam bałagan w pokoju....

Gość gość sisi
Dla kochanej osoby robi się wszystko.Zmień swoje wady bo inaczej go stracisz.

Gość gość
może posprzątaj syf w którym zyjesz

Gość gość
Co za przyjemnosc ogladac film w syfie dookola...dobrze zrobil, a ty sie moze nauczysz sprzatac.

Gość gość
mnie bałagan nie przeszkadza chyba ze by było nasrane

Gość gość
to nie jest facet odpowiedni dla ciebie

Gość gość
Dobrze zrobił , brudasie

Gość gość
Faceci to balaganiarze , i musisz miec niesamowity syf w domu,ze on nie chcial z toba siedziec :O Jestes pewnie syfiara nikt z toba nie wytrzyma ja bym nikogo do syfu nie zaprosila :O

Gość gość
fajny chłopak!!! brawo dla niego, że sie pozbył brudasa

Gość gość
a ja cię mogę zerżnąć na kupie brudnych ubrań

Gość gość
Ee, to nie byl dla Ciebie. I bzdura z tym ze faceci sa tacy straszni, wlasnie wielu serio dba o porzadek. Ja jestem za to straszliwa balaganiara i znalazlam jeszcze takiego co i po mnie sprzata :P jak sie do siebie pasuje to takie rzeczy nie sa przeszkoda.

Gość gość
a kto wyciera ślady po nasieniu? on?

Gość gość
Nie wstyd ci zapraszać go do syfu?

Gość gość
Wiesz, przekalkulował sobie, że baba (bez obrazy) jest nie robotna i że w przyszłośc***ewnie możesz mieć problem ze sprzątaniem, praniem, gotowaniem itd., a niestety taka jest rola też kobiety... Takiego wzoru uczą ich prawdopodobnie matki... Zresztą na miejscu faceta też nie chciała bym mieć kobiety, która nie kiwnie palcem, żeby nawet zetrzeć kurz, bo teraz lecą 'trudne sprawy' w tv. Ja nie mówię o wysługiwaniu się na każdym polu, ale takie lenistwo nie wróży nic dobrego na przyszłość