Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość982

Chcę pracować w Warszawie

Polecane posty

Gość gość
Jak nie ma się na koncie dobrych studiów i widoków na dobrze płatną pracę to jaki jest sens tu przyjezdzać? Żeby całe życie wynajmować pokoje i kawalerki? Pracując jako robotnik fizyczny nigdy nie dostaniecie kredytu hipotecznego, na własne też tu nie odłożycie

Gość gość
I Dlatego dojezdzam .wlasny Dom przy lesie bezcenny.mina warszawiakow ktorzy chca sie wprosic na weekendy bezcenna.

Gość gość
Fajnie

Gość gość
To musi być jakaś ściema . Praca w ochronie lub jakimś burdelu ze ci po 2 dniach odpowiedzieli i zaprosili na rozmowę. A ty jesteś z warszawy? ?czy też słoik ..

Gość gość
A może ktoś mi wytłumaczy dlaczego mówiąc o pracy o szukaniu pracy mówi się tylko o pracy biurowej, za biurkiem, w korporacji. Przecież zdecydowana większość pracowników to pracownicy fizyczni. Szukam pracy w warszawie ale tam mówi się tylko o biurach zero o kierowcach,magazynierach, sprzataczkach itp.

Gość gość
Zawsze możesz spróbować złożyć cv do drukarni Ellert w Wiązownej. Może to nie jest stricte Warszawa ale jest dość niedaleko i przynajmniej normalna robota a nie takie dymanie śmieciówkami jak w stolicy.

Gość Jowitka_jowitka
A nie myśleliście, żeby założyć swoją działalnośc? ja pracowałąm w wawie, dojezdzałam spod łodzi, ale ostatecznie zdecydowałam sie na dzialanosc. pracuje nadal pod Łodzią, ale mam sporo klientem z Wawy, wiec dojezdzam. Wynajmuję sobie biurka na godziny (Flexi Biuro - polecam) i tak z 1-2 dni w tygodniu jestem w wawie, mam spotkania, pracuję tu, a potem wracam do siebie i tam pracuję dalej. To tezz jest fajna opcja :)

Gość karinasoczek
Jowitka a od dawna tak pracujesz? ja mam bardzo podobną sytuacje co Ty, i też pracuje w jednym miejscu, ale często do klient ów muszę dojeżdżać spory kawałek... Mieszkam 80 km od Wawy, więc za każdym razem jechać na sptkanie to jest masakra. A gdyby tak 2 dni w tygodniu po prostu pracować w wawie, wynając sobie biurko na te 2 dni, albo 1, to sprawa załatwiona. I co, polecasz Flexi Biuro? nie ukrywam, że lokalizacja jest kusząca.

Myślę, że na spokojnie zatrudnił byś się chociażby w Wiązownej, w Ellercie, tam cały czas potrzebują ludzi z takim doświadczeniem

Gość gość
Chyba w żadnym mieście w Polsce nie ma tylu perspektyw co w Warszawie. Ja jestem z Bieżunia, a tutaj praca jest praktycznie tylko na wsi http://praca-mazowieckie.pl/biezun-rolniczy-charakter-fermy-drobiu-i-ciekawy-rezerwat-przyrody/. Tylko nielicznym udaje się tu znaleźć dobrą pracę. Obecnie studiuję zaocznie w Wawie , a pracę znalazłam w sklepie i po roku dostałam awans, także nie jest źle. Jak ktoś naprawdę chce pracować, to się utrzyma jakoś w stolicy.