Nowy123 0 Napisano Październik 31, 2015 Witam moje pytania są następujące. 1.Czy po wytrysku jeśli umyje członka zimną wodą z mydłem i oddam mocz to czy plemniki znajdują się na nim dalej? 2.Czy umycie rąk zimną wodą z mydłem zabija plemniki? 3.Czy ciepła woda je zabija podczas kąpieli? 4.Czy np: żele pod prysznic, szampony też zabijają plemniki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2015 3x TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2015 Mydlo nie zabija plemnikow, gdyz one same w sobie lubia zasadowe srodowisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowy123 0 Napisano Listopad 3, 2015 Mydło jest chemiczne a przeczytałem że mydło je zabija więc jak może być zasadowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2015 Trzeba trzymać prącie w lodowatej wodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2015 Odpowiadajcie normalnie albo wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach