Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy muszę stawić się do szpitala gdy lekarz dał skierowanie?

Polecane posty

Gość gość

4 tyg temu urodziłam. Zostałam kilka dni dłużej ze względu na gorączkę, stan zapalny w organizmie i słabe wyniki morfologii. Nie wiedzieli co mi jest, jaką to infekcja. W poniedziałek mam wizytę u lekarza bo mam znowu gorączkę itp. Czuje się jak wtedy w szpitalu. Nie chce jednak iść do szpitala bo nie mam z kim zostawić 4 tyg dziecka :( czy jak lekarz da mi w pon skierowanie do szpitala to musze się stawić? Naprawdę nie mam z kim małutkiej zostawić a dzwoniłam juz do szpitala i z dzieckiem nie przyjmą mnie :o

Gość H helix
Nie musisz, bo szpital to nie więzienie i policja Cię tam siłą w kajdankach nie zaciągnie, ale powinnaś dla własnego zdrowia, bo jeśli rozchorujesz się jeszcze bardziej to też się małą nie zajmiesz.

Gość gość
mi lekarz chce dac 5 skierowanie do szpitala. jestem w ciazy termin na 15 ale sie upiera bo dwa razy poronilam i raz ciaza obumarla. z tego.wzgledu chce mnie tam polozyc jeszcze przed terminem. mam zamiar nie isc. ciaza przebiega idealnie.a poprzednie sytuacje.. 4 lata temu a zwiazek z innym partnerem

Gość gość
Na kiedy termin? Na 15 listopada? To już masz właściwie donoszone dziecko.

Gość gość
A, inny partner. To zmienia postać rzeczy, ten jeszcze starty dziecka nie doświadczył. Jaką idiotką trzeba być by to olewać? By miec w d***e zdrowie swojego dziecka?

Gość gość
chodzi o to ze tam.byl konflikt krwi. nie.widze sensu lezenia tydzien w szpitalu. bylam na oddziale prY okazji dowiedzenia sie jak.wyglada u nich kwestia porodu rodzinnego. sam ordynator mowi ze jedyne.co.zrobia to kaza mi lezec do 15 bo wczesniej nie zrobia ani cc bo nie ma wskazan ani nie wywolaja bo to tez nie bedzie mialo powodzenia. kazal czekac do 15 i dopiero ze skierowaniem.sie zglosic

Gość H helix
Rób sobie jak chcesz, to Twoje dziecko a nie moje. Lekarz chyba nie bez powodu chce Cię do szpitala położyć. Tylko w razie komplikacji, żebyś sobie nie musiała pluć w brodę, że mogłaś ich uniknąć będąc w szpitalu. Jakkolwiek nie postanowisz, życzę Ci szybkiego porodu i zdrowego dziecka.