Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmarnowalam sobie cała młodosc

Polecane posty

Gość gość

przez brzydote zmarnowalam sobie 10 lat,jestem przed 30-stka nie mam studiów, dobrej pracy, mieszkania,prawa jazdy .Jestem nieudacznikiem rodziny,ciagle to slysze.mam zaburzenia lekowe, boje sie ludzi, moja samoocena jest bardzo niska ,wydaje mi sie ze kazdy mysli jak mnie widzi( co to za brzydula),z reszta nie raz to slyszalam... chce isc na studia,znalezc dobra prace ,ale mam w sobie bariere ,której nie moge przełamac

Gość gość
Idź do psychiatry. Powinien ci przepisać leki na zaburzenia lękowe. I przynajmniej komuś się wygadasz.

Gość gość
a ile masz dokladnie lat?28?;) nad wygladem mozna popracowac;) ale studia przed 30 myslisz ze warto?ja mam 23 lata i w tym roku rozpoczelam studia i chyba za pozno...

Gość gość
dlaczego uwazasz ,ze za pózno ? ja konczylem studia w wieku 33 lat na nauke nigdy nie ejst za pozno

Gość gość
niska samoocena wziela sie u Ciebie pewnie z mlodych lat musialam miec ciezkie dziecinstwo albo jakie porownaia w rodzinie

Gość gość
co ty gadasz mloda jestes mozesz jeszcze wiele

Poczuj swoją siłe. Twoje lęki to Ty, to o czym myślisz ale przez co możesz stać się bardziej zawzięta, zła. a zło nie zawsze jest koniecznością działania w złym kierunku. zaciśnij pięść i głowa do góry. młoda jesteś pewnie jak i piękna chciałbym móc pomagać takim młodym kobietom, mógłbym rozmawiać z wami prosto w oczy. sam wiele przeszedłem i znam dużo schorzeń, bólów, schematów, strachów, uprzedzeń.. a mam dopiero osiemnaście jeśli szukasz pomocy na dzisiejszy wieczór, chciałabyś porozmawiać w bezpieczniej atmosferze przy kawie i papierosie to możesz się ze mną skontaktować o ile mieszkasz w kuj.pom. pozdrawiam i pamiętaj, że czesto działamy bez zastanowienia albo po prostu unikamy działania przez stałe zastanawianie się