Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria 19922

Samotnosc

Polecane posty

Gość Wiktoria 19922

Witam pisze tutaj poniewaz musze sie wyzalic. Mam 23 lata i brak sensu życia nic mnie nie cieszy. Nie mam, pracy chłopaka wogóle nic nie mam może zaczne od tego w tym miesiacu wrociłam z Angli do Polski nie było mnie w kraju rok pracowałam tam ale mój angielski jest słaby i straciłam prace innej nie znalazłam. Mieszkałam u brata powrót do Angli jest 100 % nie mozliwy. W polsce takze nie mogłam znalezc pracy wzyciu miałam tylko staz poł roczny a pozniej koniec dlatego wyjechałam do Angli po powrocie takze nie ma dla mnie pracy. Gdyby mnie moirodzice pewnie była bgym podmostemzresza oni sami mowia ze jestem smieciem i ze po ich smierci zamieszkam na dworcu. Nie mam zadnych znajomych nie pamietam kiedy rozmawiałam z jakims rowiesnikiem tylko czesc, czesc i oni nie maja ochoty wiecej ze mna rozmawiac. Jak pisałam wczesniej mam 23lata a w zyciu nie miałam chłopaka, nie byłam na randce czy w zyciu nie dostałam głupiego kwiatka. Wiem ze nie jestem ładna mam lustro. Jak byłam mała w życiu nie sadziłam ze tak bedzie wygladac moje zycie.

Gość Stary Kawaler Wacek
A kogo to obchodzi.

Gość gość
To nie tak źle. Ja mam 24 lata, nie pracowałem, nie miałem dziewczyny, ale byłem na randce. Prawka też nie mam, ale jestem w trakcie robienia. Z wyglądu jestem przeciętny, mam przebarwienia po trądziku, ale je może usunę.

Gość Wiktoria 19922
Nie chciało mi sie uczyć bo kumpele mówiły że po co? Rodzice są od dawania kasy. No to się zamiast do szkoły chodziło do marketów.