Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym byc facetem

Polecane posty

Gość gość

macie dobrze nie zakochujecie się tak szybko gdyby co szybko zapominacie seks jest najważniejszy, nie macie problemu, żeby puknąć panienkę, którą poznaliście 5 minut temu idziecie do baru, disco - ekstra laski tylko czekają na Was jak macie ochotę, seks za pieniądze - fajnych dziewczyn zatrzęsienie Generalnie, nie kierujecie się głupimi uczuciami, tylko użytecznością, - tego zazdroszczę Wam

Gość gość
pamiętaj, że facet też ma okres, co 3 m-ce, ale przechodzi go cieżej

Gość gość
A ja marzę o tym żeby być kobietą, wszystko bym za to oddał, słyszysz k****a? WSZYSTKO!

Gość Face T
wobec powyższego tez powinienem chcieć być facetem

Gość gość
a ja jestem facetem, są pewne niedogodności, ale jestem z***bbiście zadowolony z tego, że mam penisa:P

Gość gość
...mam chociaż za co się złapać w trudnych chwilach:P

Gość Face T
się wie:P

Gość gość
A ja bym swojego oddał od ręki za kuciape :(

Gość gość
Tez bym wolała mam męski mózg w 100% . To jakieś nieporozumienie że jestem kobietą .

Gość gość
A ja mam kobiecy mózg. Z kobietami czuje się jak jedna z nich chociaż czuje też do nich pociąg seksualny. To jakiś żart że mam ciało mężczyzny :(

Gość gość
gość dziś macie dobrze nie zakoch*jecie się tak szybko - Po prostu musimy człowieka bliżej poznać i nie zakochujemy się w wyglądzie jak kobiety gdyby co szybko zapominacie - nie zapominamy tylko nie pokazujemy tego na zewnątrz seks jest najważniejszy, nie macie problemu, żeby puknąć panienkę, którą poznaliście 5 minut temu - Zależy jacy faceci i jacy Tobie imponują. Nie będę tego komentował :( idziecie do baru, disco - ekstra laski tylko czekają na Was - Rzeczywiście fajnie jak ktoś jest porządnym mężczyzną i szuka podobnej kobiety jak macie ochotę, seks za pieniądze - fajnych dziewczyn zatrzęsienie - Do tego co wyżej. Ktoś chce związku a same puszczalskie kobiety dziś są :( Generalnie, nie kierujecie się głupimi uczuciami, tylko użytecznością, - tego zazdroszczę Wam - Dzięki temu nie lecimy na byle ładną ale szukamy kobiety, przy której będziemy szczęśliwi.