Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

wymarzona pogoda na grobbing

Polecane posty

Gość gość
Ja dbam o groby caly rok nie chodze tylko 1go zeby pokazac nowe kozaki badz futerko. Od razu mowie, ze nie czepiam sie Coeboe ogolnie pisze ;) Lubie atmosfere cmentarza wieczorem, cicho spokojnie.....mnostwo zniczy zapalonych.dlatego pojde jutro wieczorem.mniej ludzi a wiecej czasu na zadume ;)

Gość gość
Podpisuje się pod godz. 11.28 .Idealnie napisane....:)

Gość bezbronny prawiczek
Ja byłem wczoraj i mam spokój na kolejny rok:classic_cool:;)

Gość gość
11: dziekuje i pozdrawiam serdecznie ;)

Gość gość
11:30 mialo byc . ;)

gość 11:28 nie będę się z tb licytować ale tyle co ja chodzę na cmentarz to mało kto... ja praktycznie tylko tam czuję się dobrze, a dziś też idę kozakow nie mam ani futerka, zwyklą kurtkę którą kupiłam półtora roku temu ale idę bo jest msza a pogoda tak piękna że aż zaszczyt móc uczestniczyć we mszy świętej sprawowanej na cmentarzu!!!

Gość gość
Czy ktoś normalny zostaje na całą msze, czy też tylko zapalacie lampkę i do domku? :classic_cool:

Gość gość
Gratuluje wytrzymałości, ja mentalnie nie wytrzymuje :p

Gość gość
HIM spokojnie , nie musisz sie tłumaczyć a ni atakować ja sie nie czepiam....wole zadumę, ciszę, łunę delikatnego światła zniczy ;) całe to Halloween mnie nie bawi. Ale też sie nie umartwiam. Na cmentarzu mam jednego dziadka reszta rodziny żyje na szczęście jeszcze.Pójdę jutro i nie będe sie smuciła tylko wspominała najfajnoejsze wesołe chwile. 1:1 nie 1000:1 ;)

rozumiem ale ja np jestem osobą która bardzo lubi się modlić grupowo, mogę to robic godzinami ba nawet cały dzień i całą noc natomiast w samotności to myśli uciekają w każdą stronę więc krótka szczera rozmowa z Bogiem bez klepania pacierzy.

Gość gość
Każdy świetuje na swój sposób ;)

ja chodzę na cmentarz bo mam tam kilka bliskich osób między innymi mojego niedoszłego męża... dbam o grób, odwiedzam a nikt nie ma pojęcia z jakiej paki ale mam też ukochaną babcię 😍 i innych członków rodziny dla których teraz idę...

a ja jestem na siebie zly i dzis chyba zostane w domu popale papierosy i bede sie w*****al czym sie zajac w tym nudnym k****a zyciu

Gość gość
11:51 poczytaj ksiazke ;)

Gość gość
czy 34-letnia Monika odkryla banalna metode na szybki francuski?

dobry pomysł z tą ksiązką a polecicie cos o tematyce samochwalczej? ostatnio mam straszne dołki

Gość gość
Ja czytam Osho "świadomość" teraz.jest na chomiku e-book . Osho generalnie napisal 300 ksiazek o rozwoju duchowym radzeniu sobie z emocjami.nowej jakosci zycia.ja mam 14 jego ksiazek papierowych ;) chcesz to pozycze juz przeczytalam ;)