Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Halloween w Uk

Polecane posty

Gość gość

Czesc, w Angli jestem od kilku miesiecy, wczoraj byl haloween i bylam bardso ciekawa jak to naprawde wyglada, ja akurat wolala bym isc na groby ale ze mnie nie ma w Polsce to niestety nie moge. Rozczaroealam soe tym valum haloweenem STRASZNIE ! Faktycznie duuzo dyn w sklepach gadzetow upiorow i tego wszystkiego, ale zadne dziecko do mnie nie zapukalo a mieszkam w samym centrum nie malego miasta, patrzylam przez okno to zadne dzieciaki sie nie krecily ani w dzien ani wieczorem, tak jest to poromowane dlatego myslalam ze cos sie bedzie dzialo, a tu lipa, moze w USA jest to bardziej widoczne. Mowie w sklepach duzo wszystkiego przepych naglosnienie, szopka a pozniej to sie nic nie dzieje, co prawda duzo mlodziezy chodzi poprzebierabych na rozne sposoby i ida na balety imprezy, ale dzieciaczkow pukajacych do drzwi jak to sie widzi na filmach(cukierek albo psikus) brak. A ja tyle cukierkow kupilam hihi

Gość gość
A u mnie dzieciaki chodzily i to sporo. Do tego duzo przebranych doroslych i nastolatkow :) W centrum raczej nie chodza, j Raczej po osiedlach