Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12panna34

powiedzieć jej o zdradzie??

Polecane posty

witam! Poznałam faceta na pewnym portalu, zaczęliśmy się spotykać, było sympatycznie. Mówił że szuka drugiej połowy, chce założyć rodzinę itp. ogólnie zanosiło się na związek z czego byłam zadowolona, ale...wyjechał na urlop(mieszkamy za granicą) do polski. Nudziło mi sie, więc szukałam dodatkowych informacji o nim i znalazłam..okazało sie że jest 2 lata po ślubie i ma małe dziecko..z tego co sie dowiedziałam ja nie byłąm pierwsza. On jeszcze nie wie że ja wiem i od czasu do czasu sie do mnie z tej polski odzywa, nie chce mieć z nim juz nic wspólnego, ale żal mi jego żony jest młoda, ładna i moim zdaniem zasługuje na kogoś uczciwego jak każda z nas...z drugiej strony nie chcę jej niszczyć życia, więc pytam: czy mam z tym coś zrobić?

Gość gość
Ja bym zrobiła print screena rozmów z nim, smsów i wysłała tej kobiecie anonimowo. Co on Ci może zrobić?

screeny już gotowe, czekam aż on wyjedzie z pl i wtedy ewentualnie jej wyśle, tylko on wie gdzie mieszkam nie chce zeby przyjeżdżał i robił mi tu awantury..

Gość gość
Uwazam ze ona i tak sie dowie, wiec co za roznica kiedy. Ja bym wolala, aby mi powiedziano. Po co zyc jeszcze dluzej w klamstwie

Gość gość
Powiedz koniecznie! Kobieta moze znajdzie sobie kogoś kto na nią zasługuje, a tobie ten koleś nic nie zrobi. Co za prostak...

Gość gość
Nie ma prawa robic Ci awantur. To jest jego wina i nie moze jej zrzucac na kogos innego

Gość gość
I co, że będzie robił awantury? Przyjedzie raz i powiesz, że sobie tego nie życzysz, a jak będzie dzwonił, pisał, to mu powiedz, że zgłosisz to na policje i to zrób.

Żebyście wiedziały że prostak, wysyłał mi swoje zdjęcia z synem z podpisem ze to chrześniak, potem mi wysłał fote z żoną i pisał że to siostra...najbardziej zdenerwował mnie tym, że powiedziałam mu(na samym początku) że kręcą się koło mnie tylko żonaci, przez co moja wiara w związki jest dosyć osłabiona, już wtedy mógł sobie odpuścić i znaleźć sobie jakąś której to nie przeszkadza

Gość gość
Spryciarz

Gość gość
Co za wieśniak! Wyślij jej też te zdjęcia z tymi podpisami! Na pewno się ucieszy, że jest jego siostrą, a syn chrześniakiem!

tylko czy wszystkie kobiety będące w wg. Was w stabilnym związku, chciałybyście się dowiedzieć ze mąż Was zdradza? i to jeszcze od kogoś zupełnie obcego!

Gość gość
Oczywiście.

w takim razie w niedługim czasie zdradzana żona dostanie przykrą wiadomość, mam nadzieje że kopnie go w d**e i znajdzie sobie kogoś uczciwego..

Gość gość
Ja bym wolala sie dowiedziec... Mloda, biedna kobieta moze zyc jeszcze wiele lat nie wiedzac jak jest oklamywana i jak ma mydlone oczy. Chcialybyscie byc na jej miejscu..?

Gość gość
On jest niewinny a ty się nie wpieprzaj w jego życie. Nie jesteś jego dziewczyną ani żoną. To co robi to nie twoja sprawa.

Niby dlaczego on jest niewinny? Robił/mówił tak jakby chciał żebym myślała że jestem jego dziewczyną, oszukał mnie i tym bardziej swoją żonę, dlaczego nie dać jej szansy na znalezienie kogoś kto nie bedzie takim *ujem?

Gość gość
gość dziś Facet? XX Pisz do niej, pisz! Niech biedna wie jakiego ma męża, sama siedzi w Polsce z ich dzieckiem, a mężuś co rusz, ma nową kochankę. Chciałabym wiedzieć, że mam takiego męża' a może powinnam napisać ''brata''.

gość dziś boisz sie ze o Ciebie chodzi? Tak czy inaczej trzeba będzie kobietę uświadomić..

Gość gość
Czekam na rozwoj przebiegu wydarzen :) trzymam kciuki autorko!

Gość gość
A wysłałaś już?

Gość gość
Ja gdyby mi ktoś cos takiego zrobił to bym na 100% chciała aby żona sie dowiedziała. Taka mala zemsta na gnojku

Jeszcze nic nie wysłałam, chcę poczekać aż urlop mu się skończy i wróci do pracy, na odległość trudniej mu się będzie z tego wyplątać

Gość gość
Odswiezam watek

witam po małej przerwie, okazuje się że nie jestem jedyna (co mnie nie dziwi), intryga trwa, zbieram dowody dla żony, on dalej nie ma pojęcia że wiem, jeszcze się z nim nie widziałam i nie mam zamiaru, załatwię to inaczej...odezwę się niedługo z rozwiązaniem

Gość gość
powiedz nie żałuj się go

Gość gość
Żartujesz? Jest więcej kobiet?

muszę przyznać że na początku chciałam odpuścić, myślałam że jestem jednorazowym wyskokiem i skoro pojechał do żony to wróci mu rozum, ale ten s******l dalej poluje i to perfidnie, mam nadzieję że nie sprzedał mi żadnej "francy"