Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z ta miesiaczka w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Wiele kobiet pisze, ze miesiaczkowaly cała ciaze, a przeciez okres pojawia sie wtedy gdy nie doszło do zapłodnienia (tak w skrócie). Pytam dlatego, że od ponad miesiaca mam dziwne bole podbrzusza i kiedy wpisuje w internet wyskakuje ze takie bole towarzysza w ciazy podczas rozciągania macicy. Tylko, ze ja nigdy nie wspolzylam, wiec zaczęłam sie zastanawiać czy na jakiejś imprezie do czegoś nie doszło. Jeśli tak to byłby wlasnie 19 tydzien, a moj brzuch bez zmian, waga nawet o 2-3 kg mniej. Miało by to miejsce 27 czerwca, potem 1 lipca, 1 sierpnia, 1 września, 1 października dostałam miesiaczke - nie była bardzo obfitą, ale trwała ok 5 dni, była czerwona krew razem ze skrzepami, pod koniec jakby brazowa. Sluz plodny w czasie cyklu wydaje mi sie ze tez zaobserwowałam. Teraz dostałam wczoraj, rownież nie jest jakaś obfitą, ale krew ze skrzepami jest. Nie wiem czy to paranoja ale czasem czuje jakies dziwne ruchy w brzuchu. Nie wyśmiewajcie mnie tylko powiedzcie co o tym myślicie. Do ginekologa oczywiscie sie wybieram, ale musze poczekać jeszcze na wizytę.

to co ty robisz na tych imprezach ze nie wiesz czy uprawiałaś seks czy nie na każdej się tak nawalasz ze każdy może robić z tobą co chce? myślę ze nie jesteś w ciąży tylko sobie wkręcasz skoro miesiączki dostajesz jak mówisz regularnie i nigdy nie współżyłaś

Gość gość
Zrób test to się dowiesz.

Gość gość
Odżałuj te kilka zł na test, bo tu nie ma jasnowidzów.

Gość gość
ja j***e, niepokalane poczęcie czy na każdej imprezie jesteś tak naj****a, że nie wiesz, co robiłaś?

Gość gość
W ciąży nie można mieć miesiączki (poza bardzo rzadkimi przypadkami, ale to jest stan skrajnie patologiczny). Ale można mieć krwawienia/plamienia, które kobiety mylą z miesiączką.

Gość gość
Umiaru w piciu nie masz? Bo po kieliszku film się nie urywa. I nie jesteś w ciąży. Plamienia to plamienia kilka kropel. A okres ma to do siebie że się zmienia, brązowy mam zawsze na koniec. Okres z plamieniem pomyla tylko te co dosłownie mają minimalne miesiączki. Ogranicz picie