Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

upijam się z tęsknoty

Polecane posty

Gość LV

po wujku,odszedł młodo,dużo pił,za dużo...mamy to w genach...chciałam dziś na trzeźwo spędzić dzień,nie dałam rady... ludzie mówią mi że jestem dziwna-jak nie ja-jak jestem trzeźwa.

Gość LV
ktoś pije ze mną...jestem dziś samotna proszę...

nie da sie miec w genach ze bedziesz pic chyba ze sie napatrzylas na pijakow i sie z nimi wychowywalas to wtedzy mozesz posiasc intuicje alkoholika z czego ciezko sie wyleczyc. ja tam dzisiaj o 12 zaczalem pic gorzką a mam 18 nascie lat takze nie jestes sama

Gość gość
Oj drogi kolego chyba nie wiesz co mówisz,alkoholizm przechodzi w genach ale nie co pokolenie tylko co dwa .Czyli jak twój dziadek byl alkoholikiem to ty masz większe prawdopodobieństwo że tez nim będziesz .A jesli chcesz to ja mogę ci potowarzyszyć :)

Gość LV
ja bardzo lubię sobie wypić i to dużo i jestem uzależniona od ćpania moja matka nie wylewa za kołnierz moi kuzyni to samo plus jeden też na dragach wujek pił,dziadek pił,inny wujek pije,alkohol w mojej rodzinie jest właściwie wszędzie...nikt mi nie powie,że to nie patologia...

heeh mam tak samo. u mnie tez sie nie wylewało i to od długich wieków i tak w ogóle to skad jestes? moze bysmy sie poznali? ja jestem kujawsko pomorskie