Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokłóciłam sie z chlopakiem i on milczy

Polecane posty

Gość gość

Zawsze pisaliśmy do siebie codziennie, teraz on nic i ja nic. On Źle się wobec mnie zachowal, woiec liczyłam że sie pierwszy odezwie. A tu tylko wywalił mnie z gg a potem znowu dodał i tyle. I dalej milczy. Wyjeżdża często więc tylko telefony i pisanie zostało a teraz to milczenie. Co zorbić? Nie chcę się pierwsza odzwyać

Gość gość
a o co się pokłóciliście? czyja była wina?

Gość gość
To k***a czekaj.

Gość gość
Jego wina. Wyzwał mnie i zarzucił mi kłamstwa

Gość gość
no to czekaj, aż on się odezwie. Wiadomo, że po kłótni jest atmosfera taka sobie, ale w końcu ktoś do kogoś się odezwie, jak emocje trochę opadną. Jeżeli oskarżenia nie były słuszne to do niego powinno dotrzec i sam się powininen odezwac. Ty powinas się odezwac, gdyby jego oskarżenia były trafne.

Gość gość
Skoro go okłamałaś, to wypadałoby się nie tylko odezwać, ale też przeprosić. Skrzywdziłaś go i to on ma wyciągnąć pierwszy rękę? Jak to sobie wyobrażasz...

Gość gość
wyzywal cie a teraz chcesz zeby sie odzywal ? malo ci jeszcze wyzwisk ?

Gość gość
Ja jestem w podobnej sytuacji, też kłotnia z facetem i też on milczy. JA pierwsza ręki nie wyciągnę, bo to nie ja zawiniłam - olewał mnie cały weekend, wolał imprezować i pić z kolegami niż odezwać się do mnie choćby jednym smsem.. Smutno mi, ale wiem, że to on pierwszy powinien wyciągnąć rękę po takim olewaniu.

Gość gość
A no właśnie. Jakieś milczenie, wywalanie z komunikatorów itp. Chore akcje. Ja tylko nie wiem po co znowu mnie dodawał skoro i tak sie nie odzywa.

Gość gość
Może mści się za to że jak zagadal do mnie po ostatniej kłótni jak tydzień milczenia było, to go zbyłam i totalnie zignorowałam- powiedziałam żeby dał mi spokój

Gość gość
Co za przygłupia siuśmajtka, idź w chooy ze swoimi gierkami :o takie niepoważne dzidy jak ty nie nadają sie do związkow

Gość gość
bo z kobietami jest tak, że one same nic nie zrobią, nie przyznają się do winy, nie odezwą się pierwsze a potem marudzą i wyzywają mężczyzn. Zobaczcie jak gadają, że facetom chodzi tylko o seks a wyzywają prawiczków, którzy nawet nigdy pewnie nie byli na randce :)

Gość gość
Ile czasu sie nie odzywa. Ile czasu jesteście razem? Jak długo to można pierwsza rękę wyciągnąć, jak krótko to raczej lepiej sie nie narzucać. Zarzucił kłamstwa - ale słusznie czy nie. Jeśli słusznie to ty jesteś winna i to ty powinnaś przyznać sie do błędu i wyciągnąć 1 rękę. Jesli nie słusznie to powinnaś mu to wyjaśnić.

Gość gość
Jak odezwałam sie dzis do niego, to on stwierdził że go nagabuje, że mam spadać. Potem pogadaliśmy i nagle znowu jest normalnie Nie wiem co myśleć

Gość gość
Jesteśmy rok ze sobą. I bywało różnie. Teraz nie wiem co on ma w głowie, ale czuję że to zemsta za ostatnią kłótnie kiedy on pierwszy zagaił a ja go totalnie olałam

Gość gość
Rok to długo, to juz nie pora na gierki

Gość gość
Dobrze ci tak. Trzeba było się nie kłucic. On już ma inną i ma święty spokój.