Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Buraczekzmakiem

Przyjaźń z byłym, a powrót.

Polecane posty

Cześć wam, mam taki problem. Poznałam chłopaka na początku było super, pięknie i cudownie, ale po około miesiącu związku stwierdził że mnie nie kocha, tylko silnie zauroczył się we mnie. Mimo to chciał ze mną być, więc byliśmy dalej parą, bolało mnie to że mnie nie kocha, ale no cóż niby mu zależało. Po kolejnych 3 tygodniach rozstaliśmy się z powodu tego że jego uczucie do mnie się nie zmieniło, a drugim problemem była odległość, nie mogliśmy się za często spotykać, góra raz na tydzień. Mija już tydzień od naszego rozstania, mamy cały czas kontakt dużo ze sobą piszemy jako przyjaciele, co mnie po części dobija i utrudnia mi dojście do siebie, ale z drugiej strony nie chce go stracić. Chciałabym go jakoś w sobie rozkochać, myślicie że to jeszcze możliwe? Czy dałoby się to jakoś naprawić? Tylko jak, co robić? Co wy byście zrobili na moim miejscu?

stwierdził że mnie nie kocha, odpowiedz sobie sama na pytanie... nie wiem ile masz lat,ale na wszystko przyjdzie czas. Pamiętaj nic na siłę pozdrawiam.

mam pytanie z innej beczki... co twoi starzy na to że jesteś taka pomazana?? bo ja mam jeden mały tatuaż i moja matka mnie za to nienawidzi... zazdroszę ci...piękna jesteś!!

@Wierka 13 - mam 18 lat. Zdaje sobie właśnie sprawę z tego, że on mnie nie kocha, więc jest to bezsensu.. ale ja go kocham, przyjaźnimy się więc chyba to też coś znaczy, że nie ma mnie kompletnie gdzieś ;/ @his infernal majesty - to nie moje zdjęcie, pierwsze lepsze jpg z galerii. Rodzice by mnie zamordowali gdybym się tak wydziarała :P