Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku zaczęliście i w jakim skończyliście szaleć?

Polecane posty

Gość gość

A może nadal szalejecie???

Gość gośćM
W wieku 16 lat zaczelam, najbardziej szalalam majac 20 i 21 lat . teraz za 2 mies bd miala 22 lata.troche sie uspokoilam ale nie wiem, czy jeszcze troszke nie poszaleje jak znow znajde sie wsrod swoich ludzi i w swoim ulub miejscu:) moze jeszcze z rok lub dwa poszaleje, no chyba ze cos sie wydarzy, przez co nie bd miala ochoty szalec:P np spotkam milosc zycia i bd to spokojny czlowiek:P

Gość gość
Jeszcze nie zaczęłam szaleć, a mam 23 lata. Mam ogromne potrzeby w tym zakresie, bo muszę nadrobić lata liceum i studiów. Zdążę jeszcze się wyszaleć?

Gość gość
W ogóle nie zaczęłam i nie zacznę, bo nie mam takich potrzeb. Jestem introwertyczką, a imprez i klubów nie znoszę.

Gość gość
ja tam bym nie chciał takiej wyszalałej ćpunki alkoholiczki doopodajki itd.)

Gość gość
brunet, a ile miałeś lat?

nie miałam i nie mam potrzeby "szalenia" nie jestem dzikim człowiekiem, żeby szaleć

Gość gość
Również nigdy nie miałem takiej potrzeby

Nigdy jakoś specjalnie nie szalałam. Zaczęłam imprezować mając 15 lat powiedzmy, że do 17 roku życia, potem miałam przerwę bo byłam skupiona na nauce i gdzieś tak w okolicach 22 roku życia znów zaczęłam się bawić, co trwa do dzisiaj.

no właśnie. DOBRE PYTANIE co to znaczy to szaleństwo. Dla mnie to pełna swoboda, niezobowiązanie, brak dzieci, żony, imprezy, poznawanie nowych ludzi, podrywanie dziewczyn, seks tu seks tam, wyjazdy, kempingi, koncerty, domówki i klubu i te klimaty. W sumie nic niezakazanego czy złego

Gość gość
Ja zaczęłam imprezować w wieku 15 lat współżyłam z wieloma na imprezach. Teraz mam 24 lata i szukam porządnego mężczyzny do związku, który pokocha mnie i moje dziecko. Najlepiej jakby był zaradny z własnym mieszkaniem, dobrą pracą i samochodem.