Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pogodzic sie z samotnoscia

Polecane posty

Gość gość

kolejny zwiazek do bani. jemu na mnie nie zalezy. jestem dla niego tymczasowo. jak znajdzie kogos lepszego to odejdzie. mam dosc. nie chce juz szukac i przezywac rozczarowan. jak udaje wam sie czerpac radosc z zycia zyjac w samotnosci? mam prace i znajomych, ale to czasami za malo/

Gość gość
w jakim wieku jesteś

Gość gość
mam 26 lat i 6 facetow za soba. nie dlatego, ze szukam przygod. chcialabym byc w normalnym w zwiazku, ale to nigdy nie wychodzi.

Gość gość
nie przesadzaj z ta samotnoscia trafisz

Gość gość
Mam tak samo, facet z którym nawet nie jesteśmy parą, on chce tylko seksu, a rozgląda się za inną, przezywalam to, ale jest coraz lepiej uczę się żyć sama, czerpać radość z różnych rzeczy, miłość nie jest najważniejsza, trzeba polegać na sobie, ludzie przychodzą, odchodzą, teraz już nie ma szans na związek "na zawsze", jak to było jakieś 50 lat temu

Gość gość
nie, nie trafie. skoro tyle razy nie wyszlo to dlaczego kolejny raz ma wyjsc. nie chodzi mi nawet o zwiazek na zawsze. chodzi mi o kogos kto bedzie chcial ze mna byc, a traktowal jak lalke dmuchana.

Gość gość
sorry mialo byc a nie traktowal jak lake dmuchana

Gość gość
gość dziś Zmien otoczenie może wybierasz zbyt przystojnych bad-boyów dla których seks jest ważniejszy niż miłośc przyczyny są rózne

Gość gość
wlasnie, ze oni nie sa badboyami. ten , z ktorym chce obecnie zerwac nie jest nawet przystojny. jej szmpatyczny, ale on nie chce ze mna wiazac przyszlosci. na imprezy wychodzimy osobno. jak jego znajomi odwiedzaja go w domu to ja nie jestem zaproszona. on nie chce zeby ktokolwiek o mnie wiedzial. ponadto oklamal mnie w jednej sprawie. mam tez malo czasu dla mnie. jak napisalam jestem tylko elementem przejsciowym.

Gość gość
To musisz kogoś innego poznać

Gość gość
raczej juz nie zamierzam nikogo poznawac. dobrze, ze mam chociaz jakies kolezanki. tylko, ze ona za pare lat zostana zonami i matkami. ja zostane wtedy zupelnie sama.

Gość gość
Na życie w samotności nie ma recepty,wydaje mi się że najciężej mają kobiety które już kiedyś były w związku i wtedy jest bardzo ciężko,zwłaszcza gdy wychowuje się małe dziecko.